post image

United erbjuds Forsberg till REA-pris

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt SportBild så har Manchester United erbjudits möjligheten att signa Emil Forsberg till en låg prislapp. 

Forsberg har problem med speltiden i RB Leipzig och sägs vilja lämna den tyska klubben i sommar. Enligt den tyska tidningen SportBild så har han nu erbjudits till Manchester United för det i sammanhanget låga priset £17 miljoner.
Enligt rapporten är dock Ole Gunnar Solskjaer osäker på om han är intresserad av att signa Forsberg – som kan spela både som 10:a och till vänster i anfallet.
Manchester Uniteds primära transfermål för positionen uppges som bekant vara Jack Grealish eller James Maddison.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

14 KOMMENTARER

   1. Jag tror nog du är medveten om att Lopas kommentar syftar till att han inte vill ha fler svenska/nordiska spelare i United:)
    Och att din kommentar syftade till en känslig politisk fråga, som hade skapat ett jäkla liv i kommentarsfältet här – en fråga som får diskuteras på annat håll tack.

    4
    2
    1. Alex: men alla Lopas oprovocerade personliga påhopp genom åren klassar du inte som känsliga? De får stå kvar oavsett vilka ord han använder. Men vi andra får inte ifrågasätta honom när han använder ordet svenne på ett nedlåtande sätt? Då passar det att börja radera kommentarer?
     Nej, det där var ett hyckleri utan like. Man märker vilken sida ni står på.
     Den här sidan var trevligare förr när det var jag, Fricken, Ivarsson, Farzad, Youssef, Spadde, Böje mfl här. Sen kom ligisterna och började härja här och vips så försvann charmen. Tråkigt.

     1
     1
     1. Hej,
      Vi gör vårt bästa för att hålla okej nivå. Ibland missar vi saker som kanske borde modereras.
      Vi drar dock gränsen vid politiska frågor. Det får diskuteras nån annanstans än här. Kommentaren som raderades var inte ifrågasättande mot Lopa. Det var kritik mot Sveriges integrationspolitik. Dvs en politisk fråga.

      1
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen