post image

United erbjuds Dortmund-anfallaren på lån

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Manchester United och Tottenham erbjudits möjligheten att plocka in Paco Alcacer på lån från Borussia Dortmund. 

Manchester United kommer få klara sig utan Marcus Rashford i två – tre månader och Ole Gunnar Solskjaer sa efter gårdagens match mot Liverpool att man nu kan tvingas till kortsiktiga lösningar för att klara av resten av säsongen. Norrmannen nämnde möjligheten att plocka in spelare på lån från andra klubbar och sajten 90min hävdar att Dortmund nu erbjudit United möjligheten att låna in Paco Alcacer.
Den 26-årige spanjoren gjorde 18 ligamål för Dortmund förra säsongen och inledde den pågående säsongen bra med fem mål på sina fyra första framträdanden, men han drabbades sedan av en skada och återvände till spel i november.
Sedan dess har han åkt in och ut ur laget, men konkurrensen har ökat avsevärt i och med värvningen av Erling Braut Håland – som gjorde hattrick inom loppet av 20 minuter i sin debut för Dortmund, då han kom in från bänken och vände underläge till seger mot Augsburg i helgen. 19-åringens sjätte hattrick denna säsong..

Även Tottenham - som har Harry Kane på skadelistan - ska ha erbjudits möjligheten att låna den f.d Barcelona-anfallaren. Huruvida United eller Tottenham är intresserade av ett sådant lån är oklart, men spelaren uppges vara öppen för en flytt till Premier League.
 
Källa: MEN. , 90min

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Här kommer skvaller som är väldigt ogrundade, man frågar sig varför kommer skvaller nu?!?! Svaret är ju för att ge Man-Utds supportrar lite förhoppningar om att allt ska ordna sig och att många värvningar är på gång!!! Vem sprider de skvaller ??? Ju, det är Wodwood&Glazers!!!
  Ohhh,,, vad hemskt!!!!

  3
  0
 2. Det jag tycker är mest skrämmande och mycket pinsamt, är att klubben som ”snodde” Håland framför näsan på oss, nu erbjuder oss lite småsmulor och en spelare som uppenbarligen inte platsar hos oss.
  Kan ge fan på att inte ens Sancho kommer till oss, även vi skulle dubbla det som Dortmund kräver.
  Min känsla idag är att skeppet skunken snabbt nu och det är råttorna som flyr däck. Därför väntar jag bara när chefsråttorna, Glazers, Woodward och Ole springer svansen mellan benen.

  4
  0
 3. Jensen hur kan du tro att sancho änns skulle vilja spela för utd han är city produkt för de första! Sen e han sugen på Chelsea verkar de som om han flyttar hem! De är lite mer inrestessant deras föryngring..

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen