post image

United bevakar Zaniolo

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rykten från Italien så planerar Manchester United att diskutera en värvning av Nicolo Zaniolo med Roma, i samband med samtal om Chris Smalling. 

Manchester United lånade i somras ut Chris Smalling till Roma och mittbacken har något otippat fått ett uppsving i form och imponerat i Italien under hösten. Det ryktas om att Roma nu vill värva Smalling permanent efter säsongen och United sägs vara öppna för en försäljning kring £18 miljoner.
Enligt The Mirror så har United ett intresse i Romas 20-årige offensiva mittfältare Nikolo Zaniolo och tidningen menar på att United kommer passa på att diskutera honom med Roma då man möts för samtal om Chris Smalling.

Enligt rapporten har United haft ögonen på Zaniolo sedan början av året då han gjorde båda Romas mål i en Champions League-match mot Porto.
Och enligt den italienska tidningen Il Messaggero så hade United scouter på plats för att bevaka dels Zaniolo och dels Brescias talangfulle mittfältare Sandro Tonali, under Italiens landskamp mot Armenien i veckan som gått - en match Italien vann med 9-1.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen