post image

UEFA: Inget slutdatum är satt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

UEFA Klargör rapporter om att president Aleksander Ceferein ska ha satt ett slutdatum för Champions League att slutföras. 

Det rapporterades under söndagen att UEFA-presidenten Aleksander Ceferin ska ha satt ett datum för när han vill att CL ska ha spelats klart. UEFA dementerar nu detta i ett statement.
”Det har rapporterats att UEFAs President Aleksander Ceferin sa till ZDF i Tyskland att UEFA Champions League måste spelas klart till den 3:e augusti. Detta är inte sant. Presidenten var väldigt tydlig med att inte sätta exakt slutdatum för säsongen.  UEFA analyserar just nu alla möjligheter föra att avsluta de inhemska och europeiska säsongerna tillsammans med European Club Association och de europeiska ligorna i de arbetsgrupper som skadades den 17:e mars. Den primära prioriteringen hos alla medlemmar av arbetsgrupperna är att tänka på allmänhetens hälsa.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det är bra om vi kan fullfölja säsongen, även det kommer innebära att Liverpool kommer ta titeln.
    Om säsongen inte fullföljs, kommer samtliga resultat strykas och då blir det inget CL-spel för oss i nästa säsong. Visserligen innebär det också att Liverpool inte får titeln, men jag ger hellre Liverpool titeln om vi bara spelar i CL i höst.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen