Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

En uppdatering för Uniteds övriga lag under veckan som gick...

Övriga nyheter

• 15/10 - Les Parry, ansvarig för lån hos United, sa att 4-5 ungdomar kan gå ut på lån i Januari, och att man redan planerar för dem. Garner, Gomes och Chong var planerade att gå ut på lån den här säsongen, men eftersom Ole ville ha dem på touren så blev de kvar.
  • 16/10 - Women's U21 spelade mot Bristol City borta och förlorade med 2-1.
  • U14 spelade en cup-kvartsfinal mot Preston och vann med 1-2 borta.
  • U17 spelade en vänskapsmatch mot Bradford och kryssade 2-2. XI: Guadagno - Hughes, Denham, Hardley, Dodgson - Neville, Svidersky, Iqbal - Sotona, Forson, Shoretire. Bänk: Wellens, Bennett, Savage, Murray. Uniteds mål gjordes av Sotona och Shoretire (på straff). Det var både Denhams och Sviderskys första framträdanden efter långvariga skadefrånvaror - för Svidersky första framträdandet för något Unitedlag sen han skrev på i januari.
  • 17/10 - Brandon Williams skrev på ett nytt kontrakt med United, vilket sträcker sig till 2022 med option på ett extra år.
  • 18/10 - Mason Greenwood skrev på ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till 2023, med option på ett extra år.
  • 19/10 - United U15 (med inslag av spelare från U14) åkte på ett träningsläger i Slovakien där de skulle spela två matcher också. I första matchen spelade de 0-0 mot FK Poprad. Andra matchen var mot Wisla Krakow U16 21/10. XI: Polakowski - Oyedele, Aljofree, Lindsay, Benjamin - Hampson, Kavanagh, Mainoo - Mather, Popov, Norkett. Bänk: Burke, Veevers, Hull, Curley, Brown, Wilding, Lawrence, Lacey. United vann med 3-1 efter mål av Kavanagh, Popov och Mather.
  • 20/10 - U14 besegrade Wolves med 2-0 hemma.
  • United U15s Chris Popov togs ut för att representera Wales U16 i Victory Shield.

Låneuppdatering

• Alexis Sanchez (Inter): Ådrog sig en ankelskada i landslagsspel och genomgick under onsdagen en operation. Han sägs kunna bli borta i tre månader.
  • Chris Smalling (Roma): Spelade hela matchen när Roma kryssade mållöst borta mot Sampdoria.
  • Aidan Barlow (Tromsö): Fick se hela matchen från bänken när Tromsö föll med 2-1 borta mot Viking.
  • Joel Pereira (Hearts): Vaktade kassen i Hearts 1-1-kryss hemma mot Rangers. Det var en lång utspark av Pereira som bäddade för Hearts ledningsmål. Kvitteringsmålet kunde han inte göra mycket åt när Morelos fick fritt skottläge från nån meters håll efter en hörna.
  • Dean Henderson (SheffU): Höll nollan när hans Sheffield United plockade tre poäng hemma mot Arsenal.
  • Kieran O'Hara (Burton): Tvingades släppa hela fyra bollar förbi sig när Burton föll med 4-1 borta mot Fleetwood, efter att skandalomsusade Ched Evans satt första målet och Patrick Madden följt upp det med ett hattrick.
  • Ethan Hamilton (Southend): Spelade hela matchen när hans Southend kryssade 1-1 mot Tranmere borta.
  • Cameron Borthwick-Jackson (Tranmere): Satt fast på bänken i krysset mot Hamilton's Southend.
  • George Tanner (Morecambe): Spelade hela matchen när Morecambe bortaslog Colchester med 0-1.
  • Aimee Palmer (SheffU): Spelade hela matchen när Sheffield United bortaföll i Continental Cup mot Aston Villa med 3-1.
  • Charlotte Newsham (Huddersfield): Spelade hela matchen när Huddersfield krossade Sheffield FC i National League Reserve League Cup med 7-2.

Matcher
Tre matcher spelades under helgen. U18 var i aktion på lördagen, damerna spelade på söndagen och U23 spelade under måndagskvällen. Två vinster och ett kryss blev resultatet.

19/10 - Man Utd U18 vs Mboro U18 @ Aon Training Complex
United XI: 1 Mastny - 2 Bejger, 4 Hockenhull, 5 Fish, 3 Hardley - 6 McCann (c), 10 Helm, 8 Wellens - 7 Shoretire, 9 Hoogewerf, 11 Elanga
United bänk: 13 Guadagno, 12 Neville, 14 Sotona, 15 Svidersky, 16 Forson
Manager: Neil Ryan
Mboro XI: 1 Flatters - 2 Essien, 5 Wood, 4 Hannah, 11 Reed, 3 Hindson - 14 Cornet, 8 Sykes (c), 7 Green, 10 Gibson - 9 Balde
Mboro bänk: 12 Coburn, 15 Waites, 21 Swann
Manager: Mark Tinkler
Domare: Darren Rogers
Guadagno och Svidersky var för första gången med på bänken för U18. Mejbri missade matchen pga EM-kvalmatcher med Frankrike U17 om ett par dar.
Under strålande sol så var matchinlednigen jämn men chansfattig. United hade mest boll men hade problem att bryta ner Mboros täta centrallinje. Framåt kvarten spelad så fick Elanga två skottlägen, men båda gick utanför bortre stolpen utan att riktigt störa Flatters i Mboro-målet. I 21a minuten sprang sig Green loss för ett friläge, men Mastny kom ut och gjorde sig stor, och Greens lobbförsök gick utanför bortre stolpen. I 24e minuten gav Cornet Mboro ledningen då han fick en passning av Balde och från straffområdet drog in 0-1 i krysset. Helm fick se ett lågt långskott räddas av Flatters. I 36e minuten tvingades Wellens kliva av skadad, och Martin Svidersky kom in och fick göra sin U18-debut. Gibson var strax därpå nära efter en solorush längs vänsterkanten där han tog sig förbi flera Unitedspelare innan han fick bollen för långt ifrån sig och Mastny kunde skopa upp den. Precis efter så lyckades nästan Balde springa sig lös på en kontring, men Fish lyckades precis få en fot på bollen så Mastny kunde komma ut och blockera. Han tog både boll och spelare och domaren lät spelet gå. United fick gå till halvtid i underläge, och kanske inte så oförtjänt. United hade haft mycket boll men inte skapat så våldsamt mycket, samtidigt som Mboros uppstick varit skarpa.
Redan i 46e minuten åkte Hardley på gult kort då han lekte ryggsäck på en motståndare. McCann skickade i 51a minutne iväg ett inlägg som Shoretire nickade, men det gick utanför bortre stolpen. Strax därpå tvingades Essien halta av, och han ersattes av Coburn. Andra halvleks inledning bjöd mest bara på halvchanser. I 60e minuten fick Wood gult kort då han fällde Hoogewerf bakifrån strax utanför sidan av straffområdet. Frisparken mynnade bara ut i ett blockerat skott och en misslyckad Mboro-kontring. Shoretire plockades av för Sotona i 63e minuten, helt rätt då Shoretire inte uträttat nånting ute till höger. Sykes fick syna ostskivan i 66e för att ha dragit i McCann för att förhindra en kontring. Minuten därpå tvingades Mastny till en foträddning när Balde drog iväg ett lågt avslut, och strax därefter drog Green ett skott tätt utanför. Hoogewerf skickade sen ett skott utanför ur dålig vinkel. I 70 minuten åkte Fish på gult kort, tydligen för en fällning, vilket var märkligt då han såg ut att vara på boll. Precis därefter fick Gibson gult för att ha fällt Sotona. I 73e fick Hockenhull gult kort för en fruktansvärt misstajmad tackling mot Cornet, och han fick nog vara glad att det inte var rött, för han var inte ens nära bollen. I 77e minuten blev Fish liggande, oklart om det var en smäll eller kramp, men han var strax uppe och haltade runt igen. Kvitteringen kom i 80e minuten då Sotona bröt in från höger, passade in till Helm som klackpassade Elanga mellan benen på en försvarare, och Elanga tog kallt emot bollen och lobbade in den i bortre till 1-1. Målet: https://streamja.com/WvJM
Cornet fick strax därefter lämna plats för Waites. Hannah fick gult kort i 87e minuten, och den efterföljande frisparken nickade Fish högt över. Sotona bröt in från höger och försökte sig på ett vänsterskott, men det var för löst för att sätta Flatters på riktigt prov. Helm blev liggande med kramp i 90e, och byttes ut för Forson. I 92a kontrade United fint ute på vänsterkanten, men Elangas inspel var precis för långt ifrån för att Forson eller Sotona skulle kunna peta in det. Minuten därpå, framspelad av Balde, så skickade Gibson ett inlägg som gick parallellt med mål och ut. Det var det sista värt att notera som hände innan domare Rogers blåste av för full tid.

20/10 - Man Utd Women vs Man City Women, Continental Cup @ Leigh Sports Village
United XI: Earps - A.Turner, McManus, M.Turner, Harris - Ladd, Zelem (c), Groenen - Hanson, Sigsworth, Galton
United bänk: Mikalsen, Ökvist, Toone, Green, Arnot, Ross, Williams
Manager: Casey Stoney
City XI: 26 Roebuck - 4 Bonner, 6 Houghton (c), 5 Campbell, 3 Stokes - 24 Walsh, 8 Scott, 19 Weir - 11 Beckie, 15 Hemp, 9 Bremer
City bänk: 34 Benameur, 10 Stanway, 12 Toland, 16 Park, 17 Geum-Min, 25 Wullaert, 35 Fidalgo
Manager: Nick Cushing
Domare: Amy Fearn
City tog hand om avsparken under solen på Leigh Sports Village, inför 4032 åskådare. I 6e minuten tog Galton emot en långboll från Zelem, bröt in från kanten och avfyrade ett skott som fastnade på ett passivt City-försvar, men bollen hamnade fri och Ladd kunde snappa upp den varefter hon fälldes på straffområdeslinjen - United fick därmed ett fint frisparksläge, även om flera spelare ansåg att det borde blivit straff. Frisparken stegade Zelem upp och skruvade in 1-0 i närmaste krysset. I 18e minuten fick Earps plocka ner ett avslutsförsök av en Cityspelare efter att hon själv gett bort bollen via en dålig passning som gick emellan McManus och A.Turner. Phil Neville var på plats för att se matchen tillsammans med sonen Harvey. Matchbilden var i överlag jämn, även om mer av spelet tog plats på Uniteds planhalva, då United hade vissa problem med att spela sig fram genom Citys press. City hade en del halvchanser men kunde inte hota Earps. I 37e minuten ville United ha straff då Sigsworth föll i straffområdet i en löpduell mot Houghton, men domaren friade. Hanson kom i 41a minuten nära då hon på pass av Groenen bröt in i planen och avfyrade ett skott mot krysset, där Roebuck precis nådde att tippa till hörna.
United tog avsparken i andra halvlek, nu på ett mulet Leigh Sports Village, men det första Zelem gjorde var att skicka ut bollen över sidlinjen med en långboll. Strax därpå blev M.Turner liggande med ont, men efter att återhämtat sig lite kunde hon fortsätta utan att behöva behandling. United utökade i 56e då Hanson tog sig förbi ute till höger och skickade in ett inlägg som Sigsworth vinklade in över Roebuck till 2-0. Bremer fick lämna plats för Stanway och Weir för Wullaert när City gjorde ett dubbelbyte i 60e. Uniteds första byte kom två minuter senare då Ross ersatte Sigsworth. I 66e minuten blev Citys uppförsbacke än brantare när Walsh huvudlöst gick in med dobbarna före och sträckt ben mot Hanson. Domaren tvekade inte utan halade upp det röda kortet. Hanson blev liggande en stund och behövde behandling, men hon kunde fortsätta. Efter utvisningen så började United, ganska naturligt, att ta över mer. Hanson plockades i 72a minuten av för Arnot. Sex minuter senare kom Toone in för Groenen. City fick nån minut senare ett läge då Scott fick nickläge mitt i boxen, men hon lyckades knappt toucha bollen så Earps kunde enkelt plocka den. Strax därpå så nickade M.Turner utanför på en hörna, innan Beckie klev av för Geum-Min. Bytena såg ut att pigga upp City som hittade flera farliga instick. Toone fick gult kort för en omkulldragning i 86e. Fjärdedomaren tillkännagjorde fem minuters tillägg. I andra tilläggsminuten så skickade Geum-Min in ett inlägg som både Wullaert och Hemp attackerade, och bollen gick på mål där Earps kunde rädda enkelt. Däremot blev Hemp liggande efter att ha fått Wullaerts fot i huvudet. Efter lite behandling så kunde hon fortsätta. Skadeavbrottet la till ytterligare lite tid, men City kom aldrig nära att reducera, så United stod som vinnare med 2-0.

21/10 - Swansea U23 vs Man Utd U23 @ Landore Training Ground
United XI: Kovar - Laird, Mengi, Bernard, Devine - Levitt (c), Traoré - Puigmal, Galbraith, Ramazani - Mellor
United bänk: Woolston, McGhee, Taylor, Hoogewerf
Manager: Neil Wood
Swansea XI: 1 Gould - 2 Rushesha, 5 C.Evans, 6 Cooper, 3 Blake - 4 J.Evans (c), 8 Paulet - 7 McKay, 10 K.Evans, 11 Jo.Thomas - 9 Cullen
Swansea bänk: 12 Walsh, 13 Webb, 14 De Boer, 15 Bevan, 16 Ja.Thomas
Manager: Gary Richards & Cameron Toshack
Domare: Gary Parsons
Laird och Mengi var tillbaka efter skador, och Max Taylor (på bilden) var för första gången med på bänken efter sin frånvaro för cancerbehandling.
I 6e minuten sprack målnollan då K.Evans från straffområdeslinjen drog till ett skott, vilket visserligen styrdes på Mengi, men som Kovar ändå borde ha tagit. Men skottet slank in mellan Kovar och hans närmaste stolpe till 1-0. Kvitteringen kom sju minuter senare då Ramazani själv fixade en frispark strax utanför straffområdet, vilken han stegade upp, skruvade över muren och borrade in nere vid ena stolproten. Gould var på den men kunde inte hålla den ute, så 1-1. Mellor fick iväg en nick på mål i 19e efter ett inlägg av Levitt, men Gould kunde rädda. I 24e minuten kom United iväg på en bra kontring, men Ramazani fick den att rinna ut i sanden genom att tveka för länge. Cullen och Kovar blev liggande efter att ha krockat i 30e minuten, men båda kunde fortsätta efter lite behandling. Strax därpå blev Mengi liggande och behövde en hel del behandling innan han fick ledas av plan med stöd av två personer. Tydligen någon skada i magtrakten. Han ersattes av Taylor. United fick straff i 42a minuten då Traoré försökte peta en boll förbi en försvarare som tog med handen, och Levitt var som vanligt iskall från elva meter och sköt in 1-2. När domare Parsons blåste för pausvila satt United i ledning efter två mål på fasta situationer.
I 51a minuten blev Blake liggande efter en smäll, och han behövde rätt lång behandling, men kom tillbaka till spel. I 60e fick han dock lämna plats för Ja.Thomas. United fick ett fint läge i 69e när Laird tog sig förbi nere vid kortlinjen och bröt in, men hans inspel missades av alla i boxen och anfallet rann ut i sanden. Strax därpå skruvade Ramazani en boll över. K.Evans fick lämna plats för de Boer i 73e. Två minuter senare kom spiken i kistan då Mellor nickade Lairds inlägg i stolpen och in via Goulds rygg till 1-3. Laird plockades av för Hoogewerf i 80e. Kovar fick göra en räddning i 85e då en Swanseaspelare sprang sig loss. Paulet plockades av för Walsh minuten därpå. I 91a minuten utökade United igen då Traoré bröt in från vänsterkanten efter en frispark, snurrade sig emellan Rushesha och de Boer och placerade in bollen högt i bortre krysset till 1-4. När domare Parsons blåste av för full tid så stod United som klara och rättvisa vinnare.

Även denna vecka blir det tre matcher: U23 spelar hemma mot Stoke på fredag, U18 möter West Brom borta på lördag, och damerna tar emot Reading hemma på söndag.