Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är en uppdatering kring Uniteds övriga lag för förra veckan...

Övriga nyheter

• 18/9: U21 Women besegrade Ipswich hemma med 3-1. Två av målen gjordes av Maria Edwards.
  • U14 spelade en cupmatch mot Burnley och vann med 4-1.
  • U19 spelade en träningsmatch på Moss Lane (Altrincham FCs hemmaplan) mot Hertha BSC U19. Matchen slutade 2-2 efter att United hämtat upp underläge två gånger, först genom Ramazani och sen genom Sotona. Elanga prickade dessutom stolpen. United XI: Kovar - Puigmal, Mengi, Fish, Devine - Traore, Galbraith, Levitt  (c) - Elanga, Hoogewerf, Ramazani. United bänk: Woolston, Sotona, Mejbri, Bejger, McCann, Helm, Shoretire. HBSC XI: Palmowski (c) - Ebert, Atemona, Netz, Rekik - Albrecht, Michelbrink, Daishawn - Werthmüller, Winkler, Weber. HBSC bänk: Schubert, Krüger, Tamim, Gollombeck, Dirkner, Ameti, Tomerius, Ziemer, Haxh.
  • 19/9: Det rapporterades att U23-mittbacken Luca Ercolani dragit på sig en ACL-skada och tvingats till operation, och därmed väntas bli borta resten av säsongen.
  • 21/9: U16 Girls krossade Sunderland med 6-0.
  • 22/9: U13 slog WBA med 3-0.

Låneuppdatering

• Alexis Sanchez: Chilenaren fick se hela Milanoderbyt på lördagen från bänkplats, när Inter vann med 0-2. Lukaku noterades för ett av målen.
  • Chris Smalling: Smalling var ännu inte tillbaka efter skada, utan missade matchen mot Bologna när Roma bortavann med 1-2. Han är dock tillbaka i träning och väntas vara tillgänglig nästa match.
  • Aidan Barlow: Blev utbytt i 78e minuten när Tromsö hemmaföll med 0-1 mot Strömgodset.
  • Joel Pereira: Portugisen var tillbaka efter skada och vaktade kassen när Hearts bortavann med 1-2 mot Hibernian på söndagen.
  • Dean Henderson: Henderson höll nollan när hans Sheffield slog Everton med 0-2 på Goodison Park.
  • Kieran O'Hara: O'Hara spelade två bortamatcher i veckan, och tvingades släppa in två mål i båda. Mot Portsmouth på tisdagen så slutade det 2-2, och ett av målen han släppte in var en straff. Burton tvingades förvisso spela 65minuter med en man mindre efter att John-Joe O'Toole dragit på sig två gula kort inom loppet av fyra minuter. På lördagen gick det dock sämre, då man föll med 2-1 mot Tranmere, där man tappade 0-1 till 2-1 på tilläggstid.
  • Ethan Hamilton: På tisdagen fick Hamilton 63e minuter i bortamatchen mot Shrewsbury - han byttes ut vid underläge 3-1, slutresultatet skrevs till 4-3. På lördagen fick han 65 minuter mot Milton Keynes, även den borta, och fick äntligen känna på hur det känns att vinna med Southend, då gästerna vann med 0-1.
  • Cameron Borthwick-Jackson: CBJ fick se båda veckans matcher från bänkplats - båda matcherna spelades hemma och resulterade i 2-2 (mot Peterborough) och 2-1 (mot Burton).
  • George Tanner: Tanner fick två hela matcher med Morecambe, men inkasserade två förluster. Tisdagen bjöd på 0-1 hemma mot Walsall, och lördagen 3-1 borta mot Oldham.
  • Aimee Palmer: Palmer spelade hela matchen när Sheffield United skrällde i WSL Cup-gruppspelet och slog Liverpool med 3-2, efter att ha vänt ett 1-2-underläge med två mål på tilläggstid. Även Hartley fick 90 minuter i matchen.
  • Charlotte Newsham: Newsham fick spendera hela matchen på bänken då hennes Huddersfield föll med 2-1 borta mot Forest.

Matcher
Man Utd U18 tog emot Everton U18 hemma på Aon Training Complex på lördagen.
United XI: 1 Mastny - 2 Neville, 5 Fish, 4 Hockenhull, 3 Hardley - 6 McCann (c), 10 Helm, 8 Mejbri - 7 Wellens, 9 Hoogewerf, 11 Shoretire
United bänk: 13 Mee, 12 I.Hughes, 14 Sotona, 15 Mejia, 16 Forson
Manager: Neil Ryan
Everton XI: 1 McIntyre - 2 Hosie, 4 Welch, 5 D.Thompson, 3 Lowey - 6 R.Hughes (c), 8 Onyango - 7 Quirk, 10 Carroll, 11 Dobbin - 9 Cannon
Everton bänk: 12 Barrett, 14 Anderson, 15 Warrington, 16 Higgins, 17 M.Thompson
Manager: Paul Tait
Domare: Jack Nield
United hade bara tagit 6p på inledande 5 matcherna, med -2 i målskillnad. Everton hade på sina fyra matcher inkasserat nio poäng och +12 i målskillnad. En viss fördel för gästerna, med andra ord. Pogba och ynglingen Noam Emeran (som varit långtidsskadad) syntes stå och lyssna på Patrice Evra på sidlinjen, och i övrigt så syntes även Rashford, Young, Williams och Garner titta på matchen.
På ett soligt Aon Training Complex så var det United som sparkade igång matchen. Matchinledningen var chansfattig, men i 10e minuten sköt Helm tätt utanför med ett långskott. Två minuter senare så kontrade Everton och Cannon drog till ett skott som Mastny tippade till hörna, även om bollen såg ut att vara påväg att gå utanför oavsett. Strax efter hörnan så fick Mastny parera ett skott av R.Hughes. Målnollan sprack i 16e minuten och det var gästerna som spräckte den: en hörna fann Welch fri i boxen och han kunde hårt nicka in 0-1. Mejbri fick gult kort i 18e för att ha knuffat en motståndare. Fish fick gult i 20e minuten för att ha fällt en anfallare, Everton blev irriterade och ville ha det till målchansutvisning, men domare Nield lyssnade inte på det örat. Everton fick en frispark i farligt läge som sköts tätt utanför. Shoretire fick gult kort i 24e minuten för en sen tackling. Kvitteringen kom i 32a minuten då Mejbri tog sig fram ute till höger och spelade in en boll som Wellens mötte vid straffområdeslinjen centralt och placerade in till 1-1. Det höll inte länge utan i 35e minuten så stod Mastny för en inte alltför effektiv utrusning, och Quirk kunde spela bollen till Cannon som från avstånd kunde rulla in 1-2 i öppet mål. I 42a minuten så anföll United snabbt och Mejbri spelade in en boll i boxen som Hoogewerf sprang på, och denne blev omkulltacklad av D.Thompson. Domare Nield tvekade inte att peka på straffpunkten. Upp stegade McCann och satte kallt in 2-2. United hade en del anfall efter det, där Shoretire stod för ett par läckerheter, men ställningen var fortsatt oavgjord när lagen gick ut till pausvila.
Till andra halvlek så ersattes Shoretire av Sotona. Redan i 48e minuten kom 2-3 då Hockenhull halkade och gav Cannon fritt fram att bryta in och placera in bollen förbi Mastny. Sotona tråcklade sig fram till vänster i straffområdet två minuter senare och lyckades skyffla bollen mot mål, där Helm fick för sig att han skulle nicka och lyckades skicka bollen över ribban. McCann fick gult kort i 57e när han lekte ryggsäck på en motståndare. Hockenhull fick i 59e lämna plats för I.Hughes. Helm skickade strax därpå ett skott tätt utanför ena stolpen, fast McIntyre såg ut att ha koll på det. Precis därpå så tog sig Hoogewerf fram till vänster och bollen åkte in i straffområdet där Wellens lyckades finta bort McIntyre, men hans lobbförsök nickräddades av en försvarare. Hoogewerf gjorde det bra som tog sig förbi sin försvarare när han bröt in från höger i 65e, men hans avslut var dåligt och gick högt över. Quirk fick gult kort för en väldigt tuff tackling på I.Hughes i 68e. Helm plockades i samma veva av för Forson. I 75e minuten nådde Welch högst på en hörna igen, men denna gång var Mastny med på noterna och plockade ner bollen. R.Hughes åkte på gult kort i 84e, oklart om det var för fällningen eller att han sköt bort bollen efteråt. Mejbri tvingade strax därpå McIntyre till en bra räddning uppe i krysset då han drog till ett kanonskott utifrån. När domare Nield blåste av för full tid så stod Everton som vinnare. United hade framförallt saknat riktig närvaro i boxen.

United U23 åkte på måndagskvällen iväg för att möta Aston Villa U23 på Banks's Stadium i Walsall.
Utd XI: Kovar - Puigmal, Mengi, Bernard (c), Devine - Traore, Galbraith, McCann - McGhee, Ramazani, Elanga
Utd bänk: Woolston, Fish, Wellens, Mejbri, Hoogewerf
Manager: Neil Wood
AV XI: 1 Nyland - 2 Walker (c), 5 Chester, 4 Suliman, 3 Rowe - 6 Birch, 10 Ramsey, 8 Clarke - 7 Wright, 11 Tait, 9 Vassilev
AV bänk: 12 Brunt, 13 Sinisalo, 14 Guy, 15 Revan, 16 Odutayo
Manager: Mark Delaney
Domare: Samuel Allison
I Villas startelva återfanns Unitedprodukten James Chester, som dragits mycket med skador. I United så saknades Williams pga avstängning, samt trion Garner, Levitt och Mellor (oklart om skadade eller vilade inför Rochdale - Levitt uppges vara småskadad).
Matchen på Banks's Stadium i Walsall, med en motorväg bakom planen, sparkades igång i ett riktigt höstigt ruskväder. Redan i andra minuten blev Ramsey sittande med näsblod, oklart varför. United dominerade matchbilden men lyckades inte riktigt testa Nyland. Ramsey fick ett bra läge i 12e minuten men sköt över. Två minuter senare tog Villa ledningen då en kontring via Rowe hamnade hos Vassilev, och strax utanför straffområdet drog han iväg ett lågt placerat skott som slank in vid bortre stolpen till 1-0. I 24e minuten kontrade Villa efter att Galbraith tappat boll klantigt, och Birch spelade fram Vassilev som drog till ett skott som Kovar fick schabbla ut till hörna nere vid stolproten, innan linjedomaren höjde sin flagga för offside. Två minuter senare kom Elanga nära då han kom loss på en långboll av Bernard, men Nyland kunde parera bollen åt sidan. I 29e minuten åkte United på ett rejält bakslag då Bernard axeltacklade omkull Wright snett bakifrån i straffområdet, varefter domare Allison pekade på straffpunkten och drog upp det röda kortet åt Bernard (först tänkte jag att det var fel, men att det blir gult + straff är bara om spelaren går för boll, vilket Bernard inte gjorde). Wright stegade själv upp och sköt säkert in 2-0. I 36e minuten plockades McGhee av för Fish. Minuten därpå kom 3-0 då Vassilev tog sig förbi nere vid kortlinjen och spelade in den till Ramsey som kunde raka in bollen förbi Kovar. 4-0 kom i 42a minuten efter att Galbraiths slagit en kass passning som studsade i ryggen på Traore och hamnade hos Tait som spelade in bollen till Ramsey mitt i boxen, och denne hann placera in bollen förbi en täckande Mengi och Kovar. När domare Allison blåste av för pausvila så satt Villa i en komfortabel ledning och inte mycket talade för att United skulle kunna få med sig något från matchen.
Föga förvånande var det Villa som skapade mest även i andra halvlekens inledning, där Kovar fick tippa ett par bollar ut till hörna, och i 51a minuten nådde Chester högst på en och nickade tätt utanför. Galbraith fick gult kort i 60e då han kapade Ramsey. McCann fick strax därpå lämna plats för Mejbri, som gjorde sin U21-debut. Villa plockade i samma veva av Ramsey för Brunt och Chester för Revan. Bland det första Mejbri gjorde var att däcka Wright med en rumptackling. Suliman fick ett gult kort i 67e minuten då han kapade Elanga (och lagkamraten Birch). Två minuter därpå så kom ett reduceringsmål då Traore tog sig fram mitt på offensiv planhalva och sen drog in en riktig missil i nät till 4-1. Just Traore blev sen liggande i 71a minuten med ont i vristen efter en tackling av Rowe. Efter lite behandling och haltande så var han strax tillbaka på planen igen. I 73e minuten stod Fish för en sen tackling och fick gult kort. Elanga var nära att reducera igen strax därpå då han sprang sig loss och tog sig förbi Nyland, men vinkeln blev för dålig och han träffade bara stolpens utsida. Hoogewerf kom in för Ramazani i 76e (U23-debut för Hoogewerf också). Vassilev fick sen gult kort för att ha dragit i Mejbri. Rowe blev liggande efter en sen tackling av Galbraith. Efter lite behandling så haltade han iväg på sidlinjen och kom inte tillbaka till spel. I 83e minuten kom Guy in som ersättare. Galbraith fick iväg ett skott på mål i 90e minuten men Nyland räddade enkelt. Clarke fick gult kort i 92a för att ha sparkat bort bollen.
United imponerade inte nämnvärt, ens före Bernards utvisning, även om kollapsen efter den var rätt blek. Framförallt försvaret såg väldigt poröst ut, även om Puigmal imponerade med sin offensiva förmåga före utvisningen. Egentligen var det bara två spelare som faktiskt utmärkte sig: Elanga, som var ett konstant hot ute på kanten och såg till att det blev farligt närhelst han fick bollen, samt Mejbri, som var en riktigt frisk fläkt när han kom in. Andra spelare hade det klart svårare, exempelvis Ramazani som inte kom in alls som center (inte helt förvånande då han saknar en del fysiska attribut för det), Traoré (visserligen gjorde han ett fantastiskt mål, men hans mentalitet haltar för att han spenderar alldeles för mycket tid i matcherna med att bara driva runt, ganska likt Pereira i a-laget) och Galbraith (som visserligen hade vissa positiva bitar också, men väldigt mycket kom fel och gav bort farligheter).

I helgen får vi se tre matcher: u23 på fredagen samt U18 och dam på lördagen.