post image

Två möjliga elvor mot Burnley

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News har skapat två startelvor så som de anser Ole Gunnar Solskjaer bör ställa upp Manchester United i kvällens match mot Burnley. 

Ikväll tar Manchester United emot Burnley på Old Trafford i Premier League och några av journalisterna på den lokala tidningen Manchester Evening News har i vanlig ordning skapat elvor så som de anser Solskjaer bör formera laget. Pogba, McTominay, Rashford och Rojo saknas och Lindelöf är ett frågetecken sedan han igår skickades hem från träningen med sjukdom.
Här är två möjliga startelvor till matchen. Vilken föredrar ni?
1.

2.

 
Källa. MEN
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Jag skulle gärna se att man bänkade James i en sån här typ av match. Tycker sällan han gör särskilt märkvärdiga insatser när spelet ska föras eller mot lågt stående backlinjer och kompakta försvar. Han är som bäst när det ska kontras. Nu lär han väl säkert starta och göra mål bara för jag skriver så, men överlag tycker jag sällan han imponerar mot den här typen av lag. Skulle gärna se en fronttrio bestående av Mata till höger, Gomes som offensiv mitt, Martial till vänster och Greenwood centralt.

    0
    9

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen