post image

Tuanzebe: Jag är snart tillbaka

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Axel Tuanzebe säger att han snart är tillbaka på planen för att hjälpa Manchester United i de många viktiga matcher som återstår av säsongen. 

United har haft flertalet långtidsskador den här säsongen, men många av spelarna är på väg tillbaka – Scott McTominay, Paul Pogba, Timothy Fosu-Mensah och Axel Tuanzebe. Den sistnämnde säger att träningen mot comebacken går bra och att han snart är tillbaka på planen för att hjälpa laget under säsongens sista viktiga månader:
”Min träning har gått väldigt bra de senaste veckorna. Min fystränare John Davin har hjälpt mig mycket med mina framsteg och verkligen försökt optimera min återhämtning. Det har fungerat väldigt bra. Jag är mycket starkare nu och snart tillbaka på planen med grabbarna igen. Jag kan dock inte sätta någon tidsram på det (comebacken) men ja, väldigt snart. Träningen idag gick bra och nu vill jag bara behålla den känslan, mentaliteten och arbetsmoralen.”

"Scott (McTominay) och Tim (Fosu-Mensah) är alltid bra att träna med. Vi pushar varandra, så vi jobbar hårt för att vara tillbaka så snart som möjligt. 
"Den här säsongen har varit en aning frustrerande. Det har funnits många möjligheter som jag kunde utnyttjat men det blev inte så. Förra säsongen spelade jag många matcher för Villa och jag ville spela många matcher även denna säsong. Det är fortfarande tre turneringar/ligor som vi kan gå för. Jag vill vara väldigt involverad där - att hjälpa laget att vinna troféer och ta oss till Champions League-platserna."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen