post image

Truppen till Astana

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har rest till Kazakhstan för torsdagens match mot Astana i Europa League och det är ett ungt lag som tar sig an uppgiften. 

Manchester United är redan klara för avancemang i Europa League och har därmed råd att vila nyckelspelare. Solskjaer har därför plockat ihop en mycket ung trupp som i dag reste iväg till Kazakhstan och potentiellt tio spelare skulle kunna få sina seniordebuter på torsdag.
Nicky Butt, som till vardags hanterar de unga spelarna har rest med laget och Michael Carrick och Kieran McKenna har stannat kvar i Manchester för att förbereda de mer ordinarie spelarna för helgens match mot Aston Villa.
Utöver alla ynglingarna så har några seniora spelare rest – tex Luke Shaw och Axel Tuanzebe, som länge varit skadade och som behöver få lite speltid och matchträning i kroppen.

Truppen:
Lee Grant, Matej Kovar
Max Taylor, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Dylan Levitt, Teden Mengi, DiShon Bernard
Largie Ramazani, Ethan Laird, Ethan Galbraith, Arnau Puigmal, D'Mani Bughail-Mellor, James Garner
Jesse Lingard, Tahith Chong, Angel Gomes, Mason Greenwood.
Manchester United har ännu inte släppt in något mål i Europa League och kan på torsdag bli det första laget någonsin att hålla nollan i alla sina fem inledande gruppspelsmatcher i turneringen.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Kovar – Laird, Mengi, Bernard, Shaw – Garner, Levitt – Chong, Gomes, Ramazani – Greenwood
  Hade ju varit roligt att se, i princip ren U23-elva. Sen planerade byten typ Levitt->Puigmal, Greenwood->Mellor, Mengi/Bernard->Taylor.

  4
  0
 2. Eftersom matchen helt saknar betydelse så tycker jag att det är riktigt roligt att dom spelar med U23 laget och att det skall bli riktigt kul att se hur ungdomarna hanterar situationen.
  Jag hoppas att dom överträffar all förväntan..
  GGMU

  4
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen