post image

Trots coronakrisen. Uniteds säkra på Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Mirror rapporterar att Manchester United känner sig säkra på att man kommer lyckas ro hem Sancho, trots det rådande världsläget. 

Den europeiska fotbollen är stillastående och ingen vet egentligen när och om säsongen kommer kunna spelas klart. Det råder stor osäkerhet kring det mesta. Även kring hur klubbar kommer agera under sommarens transferfönster och hur det kommer att se ut. Men United är fortsatt länkade med sina primära transfermål och den spelare som sägs toppa listan ovanför alla andra är Jadon Sancho.
The Mirror skriver att United trots det rådande coronaläget – som givetvis försvårar förhandlingarna med Dortmund –  känner sig trygga i att man kommer lyckas få sin man.

Den italienska journalisten Fabrizio Romano pratade också nyligen om Uniteds jakt på Sancho, rapporterar Metro.
"Manchester United har varit i kontakt med Jadon Sanchos agent i två månader och jobbat på hans kontrakt. Coronapandemin gör det svårt att kommunicera med Borussia Dortmund, men United känner sig säkra" citeras Romano säga.
Sancho - som fyller 20 år i dag - har haft ännu en succésäsong med Dortmund med 17 mål och 17 assist hittills. Enligt Mirror skulle transfersumman kunna landa på svindlande £130 miljoner.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen