post image

”Trodde någon att det skulle se bättre ut? Verkligheten kom ikapp”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att det inte är det minsta förvånande att Manchester United var så svaga mot Brighton - det är ju samma spelare som konsekvent misslyckats under lång tid. 

Dalot på högerbacken, Shaw på vänsterbacken, Maguire i mittförsvaret, Fred/McTominay på mittfältet, en allt sämre Bruno, en Rashford som varit under isen i två år. Förstavalet (hör och häpna!) Martial var skadad och Ronaldo inte matchklar, så Eriksen startade som falsk nia.

Majoriteten av gårdagens startelva mot Brighton var identisk med de startelvor som bara för några månader sedan avslutade en historiskt dålig säsong för Manchester United. Många av spelarna har fått många många säsonger på sig att prestera, under flera olika managers, men misslyckats. Och ändå är de kvar.

Ten Hag såg ut att under försäsongen ha fått laget att prestera. Överraskande. Man imponerade i vissa matcher. Men igår kom verkligheten ikapp - 1-2 mot Brighton hemma på Old Trafford i premiären. Inte konstigt när samma spelare fortfarande spelar på samma positioner, menar Gary Neville.

"Alla nya managers som kommer in tror att de kan göra något bättre än förra managern med de spelare som är där eftersom de känner att de är en bättre manager själv. Så är det antagligen här. Men sanningen är den att han antagligen nu sett vilka dessa spelare är."

"Jag tror inte att något United-fan, någon expert eller någon alls som sett det här laget spela det senaste året hade några förväntningar nu när samma spelare fortfarande spelar på samma positioner. Erik ten Hag lär vara besviken eftersom han såg lovande tecken under försäsongen, men nu kom verkligheten ikapp."

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Galet att Sancho inte nämns. Han har noll självförtroende och han utmanar inte sina spelare som han borde utan han väntar och försöker hitta en lucka. Det är INTE att utmana och ta sig förbi, nej.
  När han låser sig på högerkanten så drar han sig alltid över till vänster och då förlorar vi i samma veva Rashford som blir förvirrad av att flytta till höger.

  1
  1
 2. Nej jag trodde inte att det skulle se så mycket bättre ut, med tanke på att stora delar av laget fortfarande spelar. Den som trodde annat är naiv. Bruno, Rash, McT, Shaw är t.ex. några jag som mest skulle vilja se på bänken, eller säljas. De är riktiga poängsumpare.
  Det jag dock Tror är att det kommer bli bättre ju längre säsongen går, Ten Hag får sätta sitt spel mer och att det förhoppningsvis kommer in fler nya spelare. Tills dess så kommer det bli kämpigt. För det finns väldigt få dåliga lag i PL just nu, så man måste ha ett väldigt bra fungerande lag för att vinna. United är inte där, och det lär dröja minst en säsong innan de är där.
  jag tror starkt på Ten Hag, och jag hoppas han får in fler spelare som han själv tror på.

  1
  4
  1. OllE,
   Det du verkar vara rätt ensamma om är att Brunos ”15 minutes of fame” är över. Större delen av förra säsongen hade jag velat att Ole/Raffe hade bänkat Bruno. Men nej, han fick ny chans gång efter gång.

   Det som bekymrar mig är ten Hags övertro på Holländska spelare/spelare från Holländska ligan/spelare från Ajax. Ajax är ett duktigt lag, men kommer i princip alltid vara ett sämre lag än topp 6 lagen i PL.
   Nåt annat som bekymrar mig ännu mera är att det verkar vara så att ett fåtal spelare kontaktar United och erbjuder sina tjänster. Utan United får nuförtiden ringa och tjata och be dom tro på ten Hags projekt, samt inte tro att alla mediokra spelare erbjuds 200-300k £/vecka.

   3
   0
   1. Jag har tappat all tro på Bruno, ja. Han har inte bevisat ett skit mer än en halv säsong när han kom, efter det har han varit en av de sämre i United. Vaskat så många målchanser och passningar så det bli genant.

    Jag kan hålla med om att det är lite märkligt med holland/Ajax kopplingen till precis alla spelare som ska in. Men jag vill också tro att media håller på och bluffar med detta, och målar upp en falsk bild. (precis som de gör med allt i världen).

    Jag har accepterat att United är mer av en mellanklubb nu, än en toppklubb. Det har gått så många år sedan United uträttade nått stort så därför kommer det vara så extremt svårt att få de ”bästa” på alla positioner. Utan Ten Hag måste verkligen hitta dom råa diamanterna som inget annat topplag ser, hugga på dem, polera upp dem till riktiga diamanter, och bygga upp allt från grunden till att bli en toppklubb igen. Men det är en lång väg dit, och tid är inget en tränare får idag, tyvärr.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen