post image

Tre potentiella elvor mot Crystal Palace

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News har skapat tre möjliga startelvor så som Ole Gunnar Solskjaer kan mönstra laget mot Crystal Palace i kväll. 

I kväll tar sig United an Crystal Palace på Selhurst Park i en för topp-fyra-racet väldigt viktig match. Chelsea har redan vunnit sin match för omgången och ligger just nu fyra poäng före United i tabellen. Leicester spelar innan United i kväll, då man tar emot Sheffield United hemma på King Power Stadium.
Så för United handlar det om att haka på och i bästa fall (beroende på om Leicester tappar poäng) gå om Leicester upp på fjärdeplats.
United har några frågetecken och Solskjaer sa igår att han kommer göra en sen bedömning på spelare som Luke Shaw och Brandon Williams som skadade sig mot Soton och även Mason Greenwood, som fick en svullen ankel efter Romeus tackling och Paul Pogba som matchats hårt efter att han återvänt från långtidsskada.
Manchester Evening News har skapat tre olika startelvor så som Solskjaer (antagligen) kan ställa upp ikv. Vilken föredrar ni?
1.
 
2.

 
3.

Källa: MEN
 
 
 

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

    1. Håller med om att James har mycket att bevisa. Han var dock bra i början när han kom till United, frågan är om han kan visa den formen igen. Oavsett så tycker jag inte vi förlorar mycket utan Greenwood ikväll, då Palace är svaga för snabbhet och det har James i alla fall.

     0
     0
 1. 1:an hade varit bäst, enligt mig. Då kommer Martial ut på kanten han borde spela på, och vi får en äkta striker på topp. Saknar dock Pogba men jag undrar om en defensiv mittfältare är nog om man vill spela Pogba? Defensiven är inte bättre med Pogba på planen men samtidigt så är detta Palace, en match vi ”borde” vinna.

  0
  0
  1. Claes: Ska Martial verkligen spela på kanten? I år har han överlag haft en centralare position och verkligen blommat ut ju, så jag förstår inte hur du kan skriva så. Rashford till höger har ju sällan funkat nåt vidare heller.
   Ser för övrigt gärna att man vilar Greenwood. Jag vill inte vara med om en liknande situation som i vintras, där man kastade in Rashford för tidigt då han hade skadekänning och istället fick man en långtidsskada på honom.

   0
   0
   1. Martin, Martials position i Monaco var just LW. Det var där han gjorde bäst ifrån sig, det är där han skjuter sina mål i krysset ifrån. Han är ingen äkta striker, utan han försöker LÄRA sig den centrala positionen. Hur du inte kan förstå varför jag skriver att han borde spela på sin bästa plats, kommer ifrån att du ser honom som en central anfallare vilket han inte är egentligen.

    0
    0
    1. Martin x2: Martin x2: Han begärde att få spela centralt, att bli Uniteds striker men om du jämför vad han gör med bollen och vad Ighalo gör med bollen när de får tag i den i straffområdet så ser du också att Martial är en forward, inte striker.

     0
     0
    2. Claes: Följde du Martial i Monaco? Det gjorde inte jag, så där tänker jag inte uttala mig, men när jag googlade laguppställningar från hans tid i Monaco så är han placerad som central anfallare? Även när jag går igenom han spelarprofil från olika fansiter, från när han värvades till united, så beskrivs han som en central forward, men att han även trivs på kantpositioner.
     Sedan kan jag inte förstå att du hänger upp dig på var han spelade i monaco och hur du kan vara så övertygad i att han gör bäst ifrån sig på kanten? I år har han fått spela centralt och gör sin bästa säsongen någonsin, hur kan du då vilja placera honom på kanten igen? Och Central Forward eller Striker? vad är skillnaden? för mig är det samma sak.

     0
     0
     1. Såklart jag inte följer andra lag än United, slöseri med tid för mig då jag bara vill se ”mitt” lag. Däremot så var det en självklarhet att se alla videos av honom som gick att få tag på så man visste vem han var (gör likadant med alla nya spelare). Hans position var ’left-winger’. Det var där han gjorde sina mål och där han utnyttjar sin dribbling med kvicka ryck förbi sin motståndare. En striker går direkt på mål.

      0
      0
     2. Vet inte varför jag måste dela upp mina kommentarer.
      Rashford är en forward. Martial är en forward. Van Niestelroy var en striker. Ighalo är en striker. Zlatan är en forward. Se till deras spelsätt och typ så ser du skillnaden.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen