post image

Tre möjliga startelvor mot Villarreal

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är fyra möjliga startelvor så som Michael Carrick kan mönstra Manchester United till kvällens match. 

Ikväll gör United sin första match sedan Solskjaer i söndags fick lämna jobbet som manager och det är Michael Carrick som leder laget i Spanien ikväll. Skillnaderna mellan det United vi såg mot Watford i lördags, eller mot City innan landslagsuppehållet, kan rimligtvis inte vara speciellt stor bara för att Solskjaer inte längre sitter tillsammans med Michael Carrick och Kieran McKenna på tränarbänken..

..Det ska bli intressant att se. Och resultatet är mycket viktigt. United kommer till matchen som gruppetta, men på samma poäng som Villarreal. Tätt bakom ligger Atalanta på fem poäng och Young Boys på tre poäng.

United saknar Pogba, Varane, Shaw, Greenwood och Cavani. Såhär har delar av M.E.N-redaktionen formerat sina elvor till den här matchen. Shaw finns av någon anledning med i samtliga tre elvor, men han ska inte ha rest med laget.

1.

 

2.

 

3.

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Jag skulle vilja se
  De Gea
  Wan Bissaka, Bailly, Lindelöf, Telles
  Sancho, VDB, Fred, Lingard
  Fernandes
  Ronaldo
  Jag tror laget hade mått bra av att spela med fyra mittfältare och försöka kontrolla mitten med Fernandes som fri roll framför. Vi har snabba spelare som kan starta ett snabbt anfall och VDB har en bra fot, han spelar smarta bollar.
  Jag tror och hoppas på en nytändning idag, hade varit skönt efter jobbiga dagar! Jag kände verkligen med Ole, det var hemskt att se hans sista intervju men det var tyvärr dags att han fick gå.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen