post image

Tre möjliga elvor till Wolves

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News journalister har skapat tre möjliga elvor så som Manchester United kan mönstras i kvällens match mot Wolverhampton. 

I dag/I kväll kliver United och andra PL-klubbar in i FA Cupens tredje omgång och United ställs mot Wolverhampton Wanderers på Molinieux Stadium med avspark 18.31. Tre av Manchester Evening News journalister har mönstrat varsin elva så som de anser Solskjaer bör ställa upp United i kväll.
Vilken föredrar ni?
1.

2.

 
3.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Vilket mittfält vi har…suck.
  Jag tror det blir 1an i alla fall. Tycker mer om Greenwood än Martial nu för tiden. En ’bra-dag’ pereira är vassare än Mata. Om ingen utav dom kan prestera så hoppas jag Gomes får tid. Gillar dock inte att han är så otroligt liten.

  2
  0
 2. Personligen skulle jag verkligen önska att man tog tillfället i akt och vågade prova något annat i en sån här match. Varför inte ett 4 4 2? Se om det blir lättare att lukra upp lågt liggande försvar med en sån taktik. Ferguson körde ju 4 4 2 nästan uteslutande mot sämre lag, det var väl egentligen mest i toppmatcher han skiftade till 4 2 3 1 eller 4 5 1 och liknande. Annars vill jag se nya spelare som testas. Angel Gomes, Garner och Willams ska ju vara givna enligt mig.
  Greenwood
  Rashford Gomes James
  Fred Garner
  Williams Maguire Jones Young
  Romero

  0
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen