post image

Tre möjliga elvor till kvällens match mot Bayern

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är tre möjliga startelvor som Erik ten Hag kan mönstra till kvällens stormatch i München. 

United inleder Champions League-spelet i uppförsbacke. Svaga form, turbulens kring klubben och med en rejäl skadekris. Tom Heaton, Raphael Varane, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Mason Mount, Soyfan Amrabat, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Jadon Sancho och Antony saknas och alternativen är inte många för Ten Hag vid kvällens tuffa uppgift borta mot Bayern.

Redaktionen på Manchester Evening News har I vanlig ordning skapat varsin elva så som de hoppas laget mönstras. Här är tre varianter.

1.

2.

3.

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Det viktiga är att ha en strategi för respektive match och att ha den rätta viljan och inställningen ute på planen, har vi inte det så spelar det ingen roll vilka vi ställer ut. Vi har ett bra lag på pappret, men det visar sig inte i praktiken. Och i dagsläget saknas det ju såklart spelare (skadebekymmer), men det är sådant som alla lag får räkna med ibland och då är meningen att spelare som inte får så mkt speltid ska visa att de vill ha mer speltid och att managern kan vara strategisk/ha flera idéer beroende på motstånd och beroende på skadeläget egna laget för att öka chansen för att få matchen dit vi vill ha den, trots det.

    4
    3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen