post image

Tre möjliga elvor mot Aston Villa

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är tre potentiella startelvor som Ole Gunnar Solskjaer kan mönstra mot Aston Villa idag. 

I dag kl 15.00 ställs Manchester United mot Aston Villa på Villa Park i Premier Leauge. Anthony Martial, Phil Jones och troligen Daniel James är skadade, men i övrigt bör truppen vara intakt. Men med tre matcher på fem dagar kan Solskjaer komma att rotera truppen och använda dess bredd i någon av matcherna mot Villa, Leicester eller Liverpool. Och ska det ske i någon av dem så är det väl mot Villa man möjligen har råd att mönstra ett ”svagare” lag.

Delar av Manchester Evening News fotbollsredaktion har i vanlig ordning skapat varsin elva så som de hoppas att Solskjaer mönstrar United. Vilken gillar ni bäst?

 

 

1.

 

2.

 

3.

 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Är det i någon match man i mitt tycke ska vila spelare så är det i mellanmatchen, dvs Liecester. Villa är den matchen man har störst chans att vinna, sumpa inte bort det. Att mönstra ett topplag mot Liecester och låta spelarna få springa och slita och sedan starta samma spelare 2 dagar senare mot Liverpool, det är som dömt att misslyckas. Höga skaderisknivåer på det också. Nä, det är mot ett formsvagt Liecester jag vill se rotationselvan.

    4
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen