post image

Tre kandidater till rollen som fotbollschef i United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Telegraph så har Ed Woodward identifierat tre personer som är aktuellt för uppdraget som DOF (Director of Football) i Manchester United. 

United har aldrig haft någon sportchef/ teknisk chef/ fotbollsdirektör men det är en roll man länge diskuterat och som många personer länkats med, men nu hävdar The Telegraph att Ed Woodward har tre kandidater till posten.
Dessa sägs vara Atletico Madrid’s Andrea Berta, Juventus’ Fabio Paratici och Paris Saint-Germain f.d fotbollschef Antero Henrique.
Strukturen kring scouting och värvningar tycks ha fungerat bättre på sistone, under Solskjaer. Tycker ni United fortfarande behöver en DOF?

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

   1. Martin,
    Ja absolut.
    Även jag inte ser honom som största taktiker under matcherna, så tror jag att han hjälper spelarna mellan matcherna. Dom verkar gilla honom och det verkar finnas en harmoni i truppen. Jag vill definitivt att Ole blir kvar i staben, oberoende om United skaffar en DOF och med det en ny chef över Ole.

    0
    0
 1. Ja. I värsta fall som en kunnig länk mellan Woodward och OGS. Det tar bort en last från Woodward vars styrkor, som vi alla kan vara överens om, inte direkt ligger i inom fotboll och förhandlingar med klubbar fotbollsklubbar.

  0
  0
 2. Ole skulle vara bra som sportchef. Jag har inte tänkt på det innan, men han älskar United och ser nyktert på truppen. Han har stuvat om rätt bra i truppen under relativt kort tid. Sedan tycker jag inte han är den skarpaste fotbollshjärnan rent taktiskt.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen