post image

Transferhint från Sancho?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen Daily Star kan Jadon Sancho gett en hint om att en flytt till Manchester United är på tapeten. 

Jadon Sancho är ett av Manchester Uniteds primära transfermål för sommaren som det verkar, men konkurrensen om supertalangen förväntas bli stenhård med intresse från de flesta av Europas toppklubbar. Men tidningen Daily Star hävdar att Sancho i helgen hintade om en övergång till United genom att ge en like på en Instagram-post från kontot Globesoccer som ställde frågan om han kommer att signa för Manchester United.
Like:en togs sedan snabbt bort, men inte innan uppmärksamma United-fans noterade ”hinten”, skriver Daily Star.

Källa: MEN, Daily Star

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Måste bara fråga dig Lopa, för en inte alls avlägsen tid bakåt skulle vi byta ut hela truppen enligt dig. Bruno gillar du ju har det framgått ganska tydligt. Men de andra passar väl inte in alls, eller har du ändrat dig? Sancho har ju träben också för han är ju engelsk så han ska ju inte köpas in, eller?
   Bara en liten nyfiken spaning från min sida🙂

   7
   17
   1. OllE: Varje gång jag pratat bitter och träfötter så har jag alltid hållit Sancho utanför den kategorin, tillsammans med Sterling och några andra. Men större delen av alla britter är träfötter – Ja.. Vad gäller Pogba och Fred så har jag aldrig sagt att de är dåliga fotbollspelare, likaså Martial. Den enda på min lista ovan jag egentligen kastat skit på är Rashford. Fick du ditt svar?

    20
    9

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen