post image

Transferhint från Sancho?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho har möjligen gett en transferhint genom att like:a en post om Manchester United. 

Jadon Sancho länkas fortfarande starkt med Manchester United och i helgen bänkades han i Dortmunds match mot Leipzig – något som satte igång spekulationer om att en flytt kan vara på tapeten inom kort. Klubbens sportchef Michael Zorc dementerade dock att petningen hade något med transfermarknaden att göra och menade istället att Sancho kände sig trött efter att ha matchats hårt sedan Bundesliga-återstarten.
Men hoppfulla Unitedfans fick åter bensin på elden då Sancho like:ade en tweet om att ”hans huvud redan är i Manchester United.” Sancho unlike:ade sedan tweeten, men inte innan uppmärksamma fans hunnit se den.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

23 KOMMENTARER

  1. Att först bli grym defensivt måste ju vara prio för en ytterback i och med att det är på kanten man ofta hotar ett lag och awb är grymt bra defensivt. Han plockar ner en av pl kanske vörldens bästa vönsterytt i fickan i tre matcher i rad. ( sterling)
   När man satt defensiven så kan man utveckla offensiven och det tycker jag han var bättre när corona satte stopp. Han är ung för fan ta det lugnt det kommer det med

   0
   0
  1. Jag håller med dig loveunited. Svårt att hitta bättre högerback just nu.. och han kan inte köra för framåt hur som häst eftersom han inte har riktig högerytter som hjälper honom sedan

   0
   0
  2. LoveUnited: Kritiserar inte honom för Spurs-matchen bara. Tycker inte att han är tillräckligt bra i offensiven, thats it. Hans försök till att göra något bra offensivt är så otroligt pinsamt att kolla på. Jag kan ta fram tio högerbackar som slår AWB i PL, utan att blinka.

   0
   0
    1. GGMU7: Alexander-Arnold, Kyle Walker, Coleman, Doherty, Ricardo Pereira, Max Aarons, Azpilicueta, Sidibe, Aurier, till och med Bellerin. Jag kan förmodligen hitta ytterligare 2-3 st. Vi ska inte snacka om Europa, hittar säkert 50+.

     0
     0
    2. GGMU7,
     På vilken plats anser du AWB är i PL om man ser helheten en modern ytterback ska klara av?
     Du verkar leva i en tid Glenn Hysén var världsetta då det räckte att man var duktig på glidtacklingar.

     0
     0
     1. Jensen: Bra sagt. Det är många som verkar tro att det räcker att vara bra bakåt som ytterback, då är man tydligen bäst i landet. Tvärtom. Har du inte offensiva kvalitéer som ytterback i ett topplag – då har du inget..

      0
      0
     2. Lopa, Arnold är den enda som skulle kunna mäta sig med AWB, så bra tycker jag att han är. Och som jag nämnde ovan, en högerback behöver inte vara offensiv, allt beror på vad för taktik man kör. Du behöver till exempel ingen Dani Alves när du har en Beckham eller Ronaldo framför. Anledningen till att AWB ser ”dålig” ut är för att vår högerytter är obefintlig

      0
      0
     3. Håller helt med dig GGMU7, AWB är en riktigt bra back. Nej han är inte bäst i PL, och nej han är inte lika offensivt stark som Arnold. Men han har definitivt släckt behovet av en ny högerback i några år. Lägg pengarna istället på en högerytter (Sancho förhoppningsvis), en mittback och en klass anfallare. Där anser jag att svagheterna finns.
      Sen måste United göra något åt De Gea, han är en stor svaghet för laget och har kostat dem massor av poäng denna säsong. In med Romero några matcher och testa honom. Plocka sedan in Henderson till nästa säsong och skeppa iväg De Gea medan han har ett värde.

      0
      0
     4. OllE,
      Håller med att fokus just idag är att byta ut högeranfallaten, höger mittbacken och målvakten innan man börjar pillra på höger ytterbacken.
      Ole måste helt enkelt byta ut de Gea senast om ett år. Men att köpa in en världsback och Sancho, kommer kosta £200 miljoner. Sedan måste vi skaffa oss en renodlad 9a, som gör dom ”enkla” målen, 20+ mål varje säsong i PL. Köpa in Håland eller nån annan ”naturlig” nummer 9, kostar troligen ytterligare £100 miljoner. Håland i vintras hade kostat hälften. Jag trodde inte att han skulle klara av Bundesliga så väl som han har gjort. Inte illa komma som ny i januari och göra 13 mål under vintern/våren/sommaren när en match återstår.

      0
      0
     5. Jensen:
      Håller med i det du skriver. Vem anser du borde platsa som en klass 9a om inte håland kommer?

      0
      0
 1. AWB är Pls bästa defensiva ytterback, och eftersom han är det och är bara 22år gammal så är det väldigt svårt att vara det i offensiven också, som då Arnold tex.
  Men Arnold är inte ens topp 5 knappt topp 10 när det gäller defensiven i PL.
  Det handlar om vad laget har för spelstil och hur färdigt laget är, och är det så att vi ska lägga pengar på Sancho så är väl AWB perfekt på den kanten, och kanske då att man letar efter en offensivare vänsterback för att låta Rashford kliva inåt.
  Förstår inte problemet!

  0
  0
  1. Så vitt vad jag har förstått, så spelar Liverpool med tre anfallare. Salah, som på papperet spelar på samma position som Sancho, är betydligt mera anfallare än mittfältare. Och Sanchos roll i Dortmund är mera mittfältare och mindre anfall. Då Liverpool inte har några naturliga yttermittfältare, använder Klopp ytterbackarna som offensiva yttermittfältare.
   Svårt att jämföra AWB och Alexander-Arnold. Då Liverpool backen är mer eller mindre bofast i Landslaget och City backen som backup, kommer AWB få svårt att platsa i nästa års EM. Men visst, han är bara 22 och Alexander-Arnold 21, då har England ett starkt vapen på höger ytterbacksposition.

   0
   0
   1. Vad pratar du om?
    Jag jämför dom ju inte de är ju ni som gör. Haha.
    De går ju inte att jämföra dom då dom är varandras mottsatta sidor och därför har AWB också petat Walker ur landslaget när han ha varit frisk dom senaste uttagningarna, så de är fel!
    Och de för att han ska kunna lira AWB när England möter ett offensivt lag.
    Just för att han är den bästa ytterbacken just då.
    Sen stirrar ni er blint på startuppställningen, även om vi ställer upp med 4 2 3 1 så behöver man inte anfalla så. Jag tror OGS vill anfalla med 3 2 3 2 när vi är på motståndarens planhalva, med en vänsterback som går upp i banan och WBS går in lite centralare i backlinjen.
    Men laget är inte klart som sagt, men de är Pools. Arnold har frisedel att gå upp, Henderson backar varje fel steg han tar defensivt.
    AWBs misstag offensivt syns ganska tydligt när han har James eller Periera på högeryttern.
    Perspektiv!

    0
    0
    1. Troll,
     Jag jämför Alexander-Arnold och AWB.
     Att AWB är bättre defensivt är nog alla överens om. Men AWBs teknik är skrämmande dålig för en spelare med hans kaliber. Om AWB skulle få 10 möjligheter att mata inlägg eller försöka sig på en klinisk passning, hamnar högst 2 bollar i rätt adress. Självklart kommer han bli bättre på det offensiva, men jag är inte övertygad om att han någonsin kommer bli tillräckligt bra. Så ännu en gång. En modern ytterback som spelar i ett lag med Uniteds ambition, måste kunna hantera det offensiva också. Förutom Alexander-Arnold (som har överlägset bäst offensiv av samtliga backar idag) tänker jag på Dani Alves och Roberto Carlos. Dessa tre herrar är/var sämre i det defensiva, men deras offensiva skills var så överlägset bra, vilket gjorde att helheten gjorde dom bäst på sin position.

     0
     0
 2. Loserpool har en högerytter som tex Mohamed Salah som är snabb Mané vänster så när du är högerback och har en vän som är snabb så vågar du också spela framåt och då får din vän tänka till nu att du är offensiven och kanske ta ett steg bakåt. Jag förstår inte vilken fotboll ni spelar

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen