post image

Tottenham säkra på saken. Inte en chans att det händer

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Tottenham skickade direkt till din email.

Enligt tindingen Manchester Evening News så har Tottenham ingen avsikt att sälja Harry Kane till någon Premier League-rival. Bara en "enorm summa" skulle kunna få klubbens ordförande Daniel Levy att tänka om, menar tidningen.

Kanes framtid är ständigt på tapeten och inför sommarfönstret har många experter inom fotbollen menat att det är hög tid för Harry Kane – som fyller 28 år i sommar – att lämna Tottenham, om han vill vinna några troféer innan det är för sent.

Kane har länge länkats med storklubbar och inför sommaren uppges han ses som alternativ för både Manchester United, Manchester och Real Madrid. Men trion ska dock ha Erling Håland högst upp på transferlistan över anfallsvärvningar och Kane uppges ses som ett alternativ, för de klubbar som missar norrmannen.

Nu menar Manchester Evening News att seniora personer inom Spurs sagt att det inte finns någon chans att klubben kommer sälja Kane till en Premier League-rival. Och med tanke på att han har kontrakt till 2024, så ligger stor del av makten hos klubben. Enligt tidningen menar källorna inom Tottenham att endast ”enorma pengar” skulle kunna få ordförande Daniel Levy att tänka om och man känner inte att någon klubb kommer vara villiga att i pandemitider lägga de pengar som krävs, då Kane som sagt dessutom fyller 28 i sommar.

Real Madrid kan vara ett alternativ för anfallaren om klubben inte skulle vinna racet om Håland, men den spanska jätten är också starkt länkade med Kylian Mbappe och det återstår att se vad man kommer ha för transferbudget att röra sig med.

Barcelona har också nämns som ett alternativ, men man kommer sannolikt att lyckas ta in Sergio Aguero på fri transfer då hans kontrakt med Manchester City går ut efter säsongen.

Paris Saint-Germain och en återförening med Mauricio Pochettino skulle kunna vara en fungerande lösning för alla parter, men det franska huvudstadslaget har redan en väldigt stark offensiv linje med spelare som Mbappe, Newmar och DiMaria.

Så det tycks inte finnas några självklara alternativ för engelsmannen.

 

Källa: Manchester Evening News

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Bayern München
Manchester United
Chelsea
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen