post image

Torsdagens match inför tomma läktare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United bekräftar att det inte blir någon publik i Österrike mot LASK på torsdag. 

Coronaviruset breder ut sig över Europa och världen och det börjar få en lamslagande effekt – även på idrotten. Nu rapporterar Manchester United i ett offentlig statement att torsdagens åttondelsfinal i Europa League mellan LASK och Manchester United kommer att spelas inför tomma läktare.
”Efter att råd från den österrikiska regeringen så har vi informerats av UEFA och LASK att torsdagens Europa League-match kommer att spelas bakom stängda dörrar. LASK drar nu tillbaka biljetter som gått till Manchester United. Vi kommer automatiskt återbetala biljettköp till våra fans som redan köpt biljetter” lyder ett uttalande på Manutd.com.

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Svårt att tro att klubbarna kommer stå för ev flygbiljett + hotell. Shit happens. Ett gott råd är att alltid inboka ”avboknings skydd” som kostar 2-300kr ovasett om det är fotboll eller solresor

  0
  0
 2. Att sparka sopan Mourinho var det BÄSTA som har hänt oss på åratal. Finns nog ingen i fotbollsvärlden som är mer SLUT än honom. Tottenham är på väg ännu mer åt helvete än vad vi var, kul!
  Försvarsspelet som brukade vara hans signum ser ut som en hönsgård. Ajöss

  0
  0
    1. Ingenting. De tror på allvar att Tottenhams problem beror på Mou, när det i själva verket började redan när säsongen startade under Pochettino. Truppen är totalt tröttkörd/utpumpad och en stor orsak till det, är att Spurs har varit väldigt sparsamma/snåla på värvningsfronten de senaste åren. Detta är bieffekten av det när inte truppen är tillräckligt bred av kvalité ur ett långsiktigt perspektiv. Dessutom har skadelistan i truppen på detta ökat, så problemen har klubbens policy orsakat helt själva.
     Mou är förövrigt det bästa som hänt United sedan Sir Alex, sett till vunna titlar på den tiden som han fick vara kvar. Får se hur många Olé kammar hem innan säsongen är slut.

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen