post image

Tjäna pengar till din förening

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fotbollsföreningar måste få in pengar för att kunna köpa ny utrustning, matchtröjor, åka på träningsresor och massa annat som krävs för att bli bäst på plan. Föreningsmedlemmar måste tänka kreativt för att få in det som krävs, men som tur är finns det flera smarta lösningar som förenklar utmaningen.

Om du vill tjäna pengar till din förening kan du använda dig av det väl beprövade systemet Newbody som har hjälpt idrottsföreningar med det sedan 1987. Newbody har flera olika varumärken och egna produkter som föreningar kan sälja. De satsar på att ta fram produkter av hög kvalitet inom flera olika kategorier. 
 
Alla föreningar, skolklasser och lag kan ansöka om att få börja sälja Newbodys produkter genom att skicka in en intresseanmälan. Föreningen ska först sätta upp ett mål som ni försöker uppnå genom er försäljning. Om ni inte når upp till målet får ni fortfarande behålla vinsten, men det är en sporre som får alla föreningsmedlemmar att kämpa tillsammans.
 
Varje medlem får en butik
I januari 2017 lanserade Newbody ett nytt, innovativt sätt att sälja på – alla föreningsmedlemmar kan få en digital butik som är kopplad till föreningens gemensamma butik. Medlemmarna får med andra ord sin egen butik att sälja från, men vinsten går till föreningen. Butiken gör det möjligt att sälja digitalt via Messenger, Facebook, SMS och mail. Föreningen får även fysiska kataloger att sälja ur och enligt Newbodys är det bäst att kombinera webbutiker med kataloger för att maximera försäljningen.
Det finns alltid en administratör som kan se hur det går för varje medlem och om någon behöver mer hjälp eller stöttning. Administratören kan kommunicera med medlemmarna genom systemet och säljarna kan i sin tur kontakta sina kunder för att informera om förseningar eller leveranser. I slutet av försäljningen kan administratören se hur mycket varje medlem har sålt och ska betala till föreningen.
 
Tre varumärken i ett system
Newbody har tre varumärken: Newbody, Spicy Dream och Home Seremonies. Newbody erbjuder olika underkläder, strumpor och träningskläder för både män och kvinnor. Underkläderna och strumporna säljs i flerpack. 
Spicy Dream är ett varumärke som handlar med kryddor, oljor, såser, marinader, kryddkvarnar, BBQ-rub och andra spännande kulinariska produkter. Varumärket Home Seremonies erbjuder doftljus, handtvålar, handkrämer och andra lyxiga produkter för kropp och hem. 
Alla tre varumärken hanteras i samma system och det gör att föreningen kan börja sälja Newbodys kläder för att senare utvidga och börja sälja Spicy Dreams eller Home Seremonies produkter. Eftersom det kan vara svårt för föreningen att sälja samma produkter flera gånger per år har sortimentet utvidgats över åren. Det gör att försäljningen kan vara igång mycket längre och att samma kunder kan fortsätta köpa nya, spännande produkter.
 

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen