post image

Times: United kommer lägga bud i januari

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Times så kommer Manchester United lägga bud på Erling Braut Håland under januarifönstret i hopp om att hinna före tunga konkurrenter. 

Erling Braut Håland har seglat upp som ett av Manchester Uniteds primära transfermål efter att han gjort 26 mål på 18 matcher för sitt RB Salzburg under hösten. 19- åringen, som spelade under Solskjaer i Molde har fått flera storklubbars ögon på sig och har förutom United också länkats med Real Madrid, Barcelona och Juventus.
Men enligt flera rapporter är United fast beslutna om att ro hem anfallaren och The Times skriver att man kommer lägga ett bud nu i januari, efter att man scoutat spelaren grundligt under hösten. Det har tidigare pratats om att norrmannen kan kosta så mycket som £85 miljoner, men enligt The Times förväntas prislappen ligga omkring £60 miljoner eller en bit över.

RB Salzburgs manager Jesse Marsh är dock hoppfull om att man kan behålla Håland. I en intervju med CNN i veckan sa amerikanen:
"Den här klubben är ett underbart ställe för spelare att utvecklas på. Det är en lugn stad och det är en liga där spelare kan göra misstag men ändå skina och nå framgångar innan de tar nästa stora steg mot de större ligorna, där allt blir granskat med lupp varenda minut."
"För Erling nu, så fattade han och hans far ett väldigt bra beslut i att komma hit först. Och vi hoppas att Erling avslutar året här och att han fortsätter växa och blir en större och bättre man, så att han är helt redo när det är dags för honom att ta nästa steg."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Räcker det inte med att vi har en norrman vid rodret som inte levererar?
  Vi dumpa lukaku för att han var allt för trubbig, är inte Erling samma skrot och korn?
  United way – värvar brittiska,svenska och norrmän.. kommer bli ett lång lidande detta

  12
  13
  1. Tiden får väl visa sig hur det blir. Att rata en 19 åring som ändå gjort 26 mål utan ha gett han en chans tycker jag är fel. Om han nu kommer. Om han köps är det pga målen han gör och inte finliret, han köps knappast för att han ska, likt rashford, dribbla/klacka/försöka göra youtube mål konstant utan för att han ska göra dom enkla målen/vara på rätt plats och peta in dom(van nistelrooy var mästare på detta) och det är d som behövs i laget. Lukaku var klumpig ja och inte räddades det inte av att han öste in mål utan snarare att han var den som gjorde 3-0 målet istället för 1-0 målet. Så jag hoppas att du har fel, men ja jag håller till viss del med dig angående det andra. Men en hungrig målskytt saknas, som inte bryr sig om det snygga utan bryr sig om mängden.

   17
   4
   1. Alex vad har han bevisat ? Han spelar i en liga som är snarlik allsvenskan.. ingen som kommer ihåg när MFF slog ut dem sist ?
    Har vi inte tillräckligt med anfallare som producerar var tredje match ?
    Vad skulle han kosta? Det ryktas upp mot miljarden. För dem pengar kan man hitta en bättre anfallare..
    Du får två stycken Werner för det priset. Där har du en anfallare som gör mpl regelbundet i en av toppligorna..
    Vi har värvat unga och dyrs spelare förut såsom martial, deepay, tagit upp rashford och nu greenwood.. alla dessa är ynglingar. Manchester United är en storklubb och det är dags att vi siktar högre och hostar upp de pengar som behövs för att få kvalite.
    Werner, kane(vart plötsligt svårt i och ned mous intåg) eller auba.

    4
    0
    1. Jo jag vet att ligan inte är så bra men han har fortfarande producerat mål. Han har tex gjort 8 mål i cl och det är väl bra? Sen menar jag inte på att United ska satsa på honom och framförallt inte om han skulle kosta runt miljarden. Det jag menade var att man kanske inte ska döma ut någon innan en person har fått bevisa motsatsen. Drömmen har varit lewandovski/kane/icardi, spelare som är hungriga på att göra mål. Det är d United behöver. Sen en mittfältsgeneral, som styr spelet. Det är tyvärr inte pogba, för ojämn samt stt han inte verkar vilja spela för United. Vi behöver sportchef som fungerar för det spelet United ska spela. Där han kan hitta rätt spelare på rätt plats. Att byta manager stup i kvarten fungerar inte.(även fast jag egentligen vill ha potechino) Utan det är sportchef som man ska satsa på och sen hitta spelare. Med det sagt så har vi fans olika åsikter, vilket är bra. Och summan till allas åsikter är iallafall samma, att se United dominera igen. Kriga för laget och inte plånboken. Inget fel på att dom tjänar en massa pengar så länge man förtjänar det.

     0
     1
 2. Håller med Alex..
  Killen är 19 bast och har hela karriären framför sig och vi behöver förstärka anfallet,så varför inte,,speciellt när det är mkt svårare att få loss spelare i vinterfönstret ..

  3
  5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen