post image

Times: United inleder samtal

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Times så har Manchester United inlett samtal med Paul Pogba gällande en förlängning… United har nu precis förlängt med De Gea och Lindelöf och prio nu sägs vara att försöka övertala Pogba om att bli kvar i klubben. The Times skriver att United nu öppnat samtal med fransmannen gällande ett nytt långtidskontrakt. Pogba […]

Enligt The Times så har Manchester United inlett samtal med Paul Pogba gällande en förlängning...
United har nu precis förlängt med De Gea och Lindelöf och prio nu sägs vara att försöka övertala Pogba om att bli kvar i klubben. The Times skriver att United nu öppnat samtal med fransmannen gällande ett nytt långtidskontrakt.
Pogba gjorde i somras ingen hemlighet av att han var öppen för en ny utmaning och ryktena kring Real Madrid var väldigt många och intensiva. Nästa sommar kommer han ha två år kvar på kontraktet med Manchester United. Om han inte har förlängt innan dess dvs.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Vore väl ensak om han levererade !!! men han gör ju inte det i nivå han vill ha betalt och lojaliteten ? nej jag är emot denna spelare , om han går ut på plan och levererar i svett och passningar och visar varför han skall ha ett förnyat kontrakt tidigast till sommaren så OK men nu nix.
    Samma som med Ole dom förhastar sig han hade varit med i tio tolv matcher fanns mycket mer att bevisa som tex när det går emot !! vad har han i rockärmen då ? inget verkar det som .

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen