post image

Times: Solskjaer vill ha sex nya spelare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i The Times så siktar Manchester United på att värva sex nya ansikten under de kommande två transferfönstren. 

United går bedrövligt. Man har tagit kliv bakåt under Solskjaers år som manager och har den sämsta poängskörden vid 24 omgångar på 30 år, men samtliga stora trovärdiga engelska tidningarna och källor rapporterar att norrmannen har fortsatt stöd från klubbledningen.
Enligt The Times så finns en acceptans inom United om att Solskjaer förtjänar chansen att leverera när han väl fått det lag han vill ha för att kunna spela den fotboll han vill och tidningen menar att man siktar på att värva sex nya spelare under de kommande två transferfönstren.
En av spelarna som United vill ha är enligt tidningen Donny van de Beek och man ska vara redo att lägga ett bud på £50 miljoner för att testa Ajax. Mittfältaren har dock klargjort att han inte kommer lämna Ajax under januarifönstret och han har också länkats starkt med Real Madrid.
 

Källa: MEN, Times

Kommentarer till artikeln

18 KOMMENTARER

 1. ”Om klubben har identifierat några, och jag känner att de passar in, då kommer jag att ge tummen upp. Men det är inte bara mitt beslut. Jag är nöjd med truppen jag har” säger Ole Gunnar Solskjær.
  Den 5 Januari 2020

  10
  0
 2. United XI:
  DYBALA
  RASHFORD SANCHO
  POGBA FERNANDES
  MCTOMINAY
  SHAW MAGUIRE KOULIBALY WAN-BISSAKA
  HENDERSON
  Trupp: Matic, Greenwood, Pereira, James, Lindelöf, Romero, Garner, Bailly, Fred, Williams, Gomes, Martial, Werner, Ndidi, Maddison, Smalling, Dalot
  Ut: Mata, Lingard, Jones, Chong, Sanchez, Rojo, De Gea

  10
  3
  1. Rashford – Cavani – Sancho
   Fernandes
   Pogba – Neves
   Williams – Maguire – Lindelöf – Bissaka
   DDG
   Ut: Matic, Jones, Lindgard, Romero, Rojo, Sanchez, Chong
   In: Fernandes, Cavani, Sancho, Neves, Graelish
   + Ta tillbaka Smalling och Henderson
   Blandning av realism och önsketänk.

   7
   0
 3. Jag är väldigt kluven kring Andreas Pereira. När han gick ut mot Burnley försvann precis allt i anfallsväg för United. Han är en spelare jag kan få tuppjuck på, men han har kvaliteérna. Tror han skulle må bra och spela bra i ett friskt United. Han är lite utav en syndabock, han blir lite orättvist behandlad i mitt tycke.

  14
  4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen