post image

Times: Rashford borta två – tre månader

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Times så kommer Manchester United få klara sig utan Marcus Rashford under en lång tid framöver. 

Rashford skadade sig kort efter att han kommit in från bänken mot Wolverhampton i veckan och under eftermiddagen har flera engelska tidningar rapporterat att 22-åringen nu kan bli borta lång tid. Enligt Henry Winter på The Times rör det sig om en fraktur i ryggen som kan hålla anfallaren borta från spel i två till tre månader, vilket givetvis är ett enormt tungt besked med tanke på Rashfords betydelse för United.
Ole Gunnar Solskjaer kommenterade saken innan avsparken mot Liverpool. Norrmannen var inte specifik gällande tidsram för en comeback, men sa att Rashford blir borta ”några veckor.”
”Han fick några smällar när han kom in mot Wolverhampton och han gjorde illa ryggen. Han har haft besvär tidigare och självklart kommer vi ge honom tiden att återhämta sig och vila innan vi ställer ut honom på planen igen. Han har alltid återhämtat sig fort tidigare så låt oss hoppas att han gör det igen. Jag skulle inte förvänta mig att han är tillbaka under de närmaste veckorna. Jag är inte säker på att vi ser honom innan vinteruppehållet nej. Vi kommer ge honom tiden han behöver” sa Solskjaer.
 

Efter matchen gav Solskjaer ytterligare en uppdatering:
"Det är en fraktur och det hände mot Wolves. Det är inget som hänt tidigare. Det skedde där och då. Det är otur för Marcus. Han kommer vara borta ett tag. Han kommer inte vara tillbaka innan uppehållet. Jag vet inte hur länge. Jag är ingen doktor. Normalt tar den typen av skada sex veckor att läka. Sedan behöver han en del tid för återhämtning och rehabilitering."
 
Källa: MEN, Times, Sky Sports

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Om Rashford har fått flera frakturer i ryggen finns det en risk att han behöver opereras och då lär vi inte se Rashford mer denna säsong. Skandal om Ole inte alla gör ett försök låna en spelare under våren, tex Cavani från PSG.

    3
    0
  2. Det som hände Marcus är ett ytterligare bevis på okunnighet och bristande beslutsamhet hos OGS. Hur kunde OGS riskera och låta Marcus spela matchen mot Wolves? Vet OGS inte hur man gör en riskbedömning för att bestämma om Marcus behövde ha vilotid inför matchen mot Liverpool?!?! Om OGS inte kan fatta ett så enkelt beslut, dvs. att vila ut Marcus inför en så viktig match mot Pool, så är OGS inte rätt man att träna Man-UTD!!!

    6
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen