post image

The Sun: United ger upp affären

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sun så har Manchester United gett upp värvningen av Bruno Fernandes sedan en överenskommelse inte kunnat nås. 

The Sun – som förvisso inte är den mest trovärdiga av källor – skriver att United lämnat förhandlingsbordet sedan man inte kunna nå en överenskommelse med Sporting Lissabon. Enligt rapporten insisterar Sporting på att man vill ha £68 miljoner för Fernandes, men United sägs inte vilja betala mer än £42,5 miljoner direkt och därefter ytterligare £8,5 miljoner i add-ons.
Enligt The Sun så anser ledningen – och specifikt en av ägarna, Joel Glazer – att spelaren inte är värd den summan som Sporting kräver och att strukturen på affären inte är bra nog.
Som sagt så är The Sun inte alltid så träffsäkra i sina påståenden, så den här rapporten behöver inte betyda att värvningen av Fernandes är körd.

Källa. The Sun

Kommentarer till artikeln

21 KOMMENTARER

 1. jag tror att det stämmer, det kommer inte komma nyförvärv överhuvudtaget.
  NI MÅSTE FÖRSTÅ ATT DETTA ÄR EN PROCESS
  LEDNINGENS MÅLSÄTTNINGAR ÄR ATT ÅKA UR OCH DETTA ÄR DOM PÅ GOD VÄG ATT GÖRA.
  DET ENDA VI KAN GÖRA ÄR ATT BOJKOTTA, SLUTA KÖPA TRÖJOR OCH FRAMFÖRALLT BOJKOTTA MATCHERNA

  11
  5
  1. 1. Att du slutar köpa tröjor leder inte till något alls. Andra kommer att göra det och du kommer bara bli en röst på internet. 2. United är inte ens i närheten att åka ut. Överdriv nu inte. Och 3. Bojkotta matcher? Fem spänn på att du aldrig ens varit på en match så jag tvivlar att det gör någon skillnad.

   2
   9
 2. Stämmer detta är det fan för jävligt. Är de inte kloka i huvet våra ägare. Vad fan tror de att en missad cl plats kostar. Inte några ynka 20 miljoner pund utan bra mycket mer. Så jävla trött på detta nu.😬😬😬😬😬🤮🤮🤮👎👎

  11
  2
  1. Stämmer detta så kommer Bruno aldrig någonsin att välja United framöver.. Frågan är om någon spelare vill hoppa på den här cirkusen.. Från en stormakt till en klubb som alla garvar åt just nu.. Tragiskt.

   11
   2
  2. Det där argumentet är dock oerhört underligt. Orsaken varför United sitter i denna sits är för att de blivit tvingade att ge vad klubbarna kräver i slutändan. Med andra ord. 20 miljoner pund blir 40 miljoner pund i slutet och dessutom står det inte mellan Bruno och CL. Så ta det lugnt.

   1
   8
  1. Låt han dra då! Varför inte kritisera ledningen för att dom inte backar upp honom likt van gaal och mourinho gjorde? Dom sågades för det och folk tyckte att dessa två meriterade tränarna är galna. OGS om någon måste tala ut för han kommer ha fansen bakom honom, det hade inte dom föregående tränarna, inte på samma sätt iallafall! Han av någon kan sätta press på ledningen men väljer att vika ner sig för att inte riskera få sparken..

   11
   6
   1. GGMU7,
    Ja broder, han måste verkligen vara ledningens lilla leende drömtränare, Mr. Ole-Gunnar. Han går aldrig emot de som du säger. Han har redan fansen. Han bara ler och säger att allt är bra eller på rätt väg trots att det är storbrand typ. Sen att han dessutom varkar vara helt okej med uteblivna värvningar gör nog inte direkt Woodward/Glazers mer ledsna om vi säger så..

    8
    2
   2. Du nämner exakt varför han inte yttrar sig om fallet. Det är ju inte för inte som både Mourinho och LVG fick lämna i mitten av säsongen. Det är helt enkelt så att OGS vill ha kvar sitt jobb… och med tanke på hur brittisk press är så är det inte så konstigt.

    1
    6
 3. Om detta stämmer så är det ett bevis på hur inkompetenta ledning är.
  Är ju värre än cirkusen i regeringen och dessa skall tillhöra våran fina Man U.
  Man sitter och tjurar över pengar och ingen vill ge sig.
  Som sagts ovan så kostar en CL plats så coacha upp pengarna och ta in Bruno nu

  6
  1
 4. ALLTSÅ VILKA JÄVLAR MAN KOKAR BARA PÅ TANKEN ATT DE FÖRSTÖR DENNA KLUBB OCH TROR ATT DET ÄR ETT JÄVLA FÖRETAG OCH ATT BUSINESSEN ÄR BLAND PENGARNA MEN DET ÄR UTE PÅ PLANEN DÄR MAN MÅSTE INVESTERA!!!! Blir så jävla förbannad

  6
  2
 5. Vet inte vem du syftar på. Men jag tror inte ens ledningen är så dumma så man plockar tillbaka en spelare som firade sin ligatitel med lokalrivalen genom att hålla upp en skylt med R.IP Fergie..

  2
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen