post image

The Sun: United fattar beslut om Cavanis framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så har Manchester United nu beslutat sig för hur man ska hantera Edinson Cavanis framtid i klubben. 

Manchester United signade Edinson Cavani som fri agent i höstas efter att han tidigare under sommaren lämnat Paris Saint-Germain på fri transfer. Veterananfallaren tecknade då ett ett års-kontrakt med option om ytterligare ett år och han har visat sig vara ett sunt tillskott för Manchester United under säsongen, även om skadorna duggat tätt.

Cavani har gett intryck av att trivas i sin nya klubb, men hans far gick i veckan ut i media och hävdade att sonen inte trivs i England och att han inte planerar att stanna en andra säsong i klubben. Enligt fadern vill Cavani hem till Sydamerika för spel med Boca Juniors redan i sommar och nu skriver The Sun att United fattat beslutet att gå vidare med planer på en tillvaro utan Cavani.

Enligt tidningen har man växlat upp tempot i jakten på en ny långsiktig nr 9 och det hetaste namnet är givetvis Dortmunds stora stjärna Erling Håland.

United försökte signa den unge norrmannen redan förra vintern, men han valde då att krita på för Dortmund istället. Sedan dess har han gjort stor succé i Bundesliga och många storklubbar förväntas försöka signa honom i sommar.

Håland har från och med sommaren 2022 en utköpsklausl på omkring £68 miljoner i sitt kontrakt, men Dortmund tros kunna vara öppna för en försäljning redan i sommar då man skulle inkassera ett väsentligt större belopp. I rapporten nämns en prislapp på £120 miljoner.

Källa. The Sun

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen