post image

The Sun: Raiolas feta arvode

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sun så kan Manchester United komma att tvingas betala en stor summa pengar till Mino Raiola för att få Erling Braut Håland. 

Mino Raiola är känd för att vara en slug affärsman som är skicklig på att få sina klienter till de klubbar man önskar och att i samma veva göra sig en bra hacka på varje transfer. Nu menar The Sun att United kan tvingas betala hela £12 miljoner till Raiola för att ta Erling Braut Håland till Old Trafford.
Raiola representerar Håland, men i vilken kapacitet är något oklart. Som agent eller rådgivare. Enligt Transfermarkt så företräds spelaren av ”släktingar.”
Något annat som är luddigt med uppgifterna kring Håland är hans prislapp. Det har förekommit rapporter om att United kan betala så mycket som £75 miljoner för att säkra honom i januari, men det har också förekommit uppgifter om att han har en utköpsklausul på endast £17 miljoner nu under det kommande januarifönstret.
Källa: The Sun

.
 
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Jag tycker man borde göra allt man kan för att inte sponsra och lägga pengar i galningens ficka. Minns när Pogba Lukaku, Zlatan Mikhitarjan samt Romero samtidigt var i klubben och samtliga var Raiolas spelare… hemska tider.

    6
    3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen