post image

The Sun: Greenwood mot nytt kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tidningen The Sun skriver att Manchester United är redo att belöna supertalangen med ett förbättrat kontrakt. 

Greenwood skrev nytt fem-års-kontrakt så sent som i oktober i fjol, men The Sun hävdar att hans starka genombrottssäsong kommer ge honom en förbättrad deal readan nu. Hans nuvarande kontrakt ger honom en lön på £25 000 i veckan, men The Sun menar att United nu är redo att jacka upp den lönen till £40 000 i veckan.
Greenwood har i skrivande stund gjort 16 mål för United under säsongen och har goda chanser att bräcka ett riktigt tungt rekord. Det är nämligen bara George Best, Brian Kidd och Wayne Rooney som har fler mål som tonåring under en säsong med United. Trion ligger på 17 mål. Med två matcher kvar i Premier League, en eller två i FA Cupen och en några matcher i Europa League så har Greenwood goda chanser att ta det rekordet.

Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Han är 18 år. För mycket pengar är absolut INTE bra, då måste han verkligen ha bra röster runtom honom som kan hålla honom på jorden. En förälder som får storhets vansinne, kommer förstöra allting och påverka honom att gå efter högst möjliga betalning. Se till Pogba t ex, han gör hundratals miljoner vid sidan om fotbollsplanen. Det är skillnad på Pogba nu, och Pogba i Juventus (då han inte hade överdrivet betalt).

   0
   0
   1. Claes,
    Sant det du skriver.
    Men jag är tämligen säker på att han är medveten om vad Rashford, Martial, James mfl tjänar (nu ska vi inte prata om Sanchez…). Om han bara blir erbjuden en bråkdel vad tex Martial och Rashford tjänar, trots sin ålder, så är det alltid risk att det inte räcker. Även om Rash och Mart är idag lite bättre fotbollsspelare än Greenwood, så ska det du uträttar på planen styra nivån på lönen. Inte åldern du har. Sedan är inte Rash och Mart så där överdrivet lastgamla heller.
    Pogbas lön i United är väl fortfarande nästhögst efter Sanchez? Sen kommer väl De Gea och Rashford?

    0
    0
    1. Så vitt jag vet så är det i alla fall de tre första som har de högsta lönerna. Vi blir ju av med en, så att höja lönerna hos samtliga skulle inte förvåna mig om vi bara kan bli av med h**ungen Sanchez. Greenwood är en ungdom och får ett ungdomskontrakt, han är 18 men har redan fått två (med detta nya) kontrakt på ett år. Jag tycker inte vi ska oroa oss, då United följer en plan och Greenwood vet om hur det funkar. Förvånar mig inte om hans kontrakt blir förlängt redan nästa år och därmed hans lön höjs (BARA SANCHEZ LÄMNAR FÖRST FÖR LÖNEUTRYMME ja jag skriker).

     0
     0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen