post image

The Sun: En twist i Håland-affären

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så känner sig Manchester United säkra på att man kommer lyckas ro Erling Braut Håland i hamn, men med en villkorad affär. 

Januarifönstret närmar sig och att Håland ska hamna i Manchester United ser allt mer troligt ut, men The Sun rapporterar att ett krav ifrån RB Salzburgs sida är att United lånar tillbaka honom direkt och att han i praktiken inte gör flytten förrän i sommar. Något som United, om än motvilligt ska vara okej med.
Vidare rapporterar The Sun att United känner sig säkra på affären och att prislappen kan landa på £76 miljoner. Något som går emot de uppgifter som tidningen Bild publicerade för ett par veckor sedan – om att Håland ska ha en utköpsklausul på £17 miljoner, som gäller nu under januarifönstret.
The Sun menar även på att RB Salzburgs systerklubb RB Leipzig har en specialklausul som innebär att de kan köpa Håland för endast £20 miljoner.
 

Vad som egentligen gäller angående klausuler och prislappar är ju såklart svårt att säga i dessa ryktestider, men svaret lär vi få inom kort. En sak som är bekräftad är dock att Leipzig försöker värva Håland och att United också gör det får nog ses som väldigt troligt.
Källa: The Sun
 
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen