post image

The Athletic: Grealish är prio nr 1

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Athletic skriver att Manchester United identifierat Aston Villas Jack Grealish som den spelare man ska ha in till varje pris i sommar. 

Manchester United länkas starkt med både Jack Grealish och James Maddison. Enligt vissa rapporter är det Maddison som står högst upp på listan och ibland läser man att United vill ha båda engelsmännen – som dessutom är goda vänner.
Betaltidningen The Athletic hävdar dock att det är Grealish och inte Maddison som toppar Manchester Uniteds lista och tidningen skriver att United är beredda att betala så mycket som £70 miljoner för hans signatur.

Det har ju dock förekommit en mängd rapporter om att 24-åringen har en utköpsklausul på £45 miljoner i sitt kontrakt, så United bör ju inte behöva sträcka sig längre än så förutsatt att Grealish vill lämna sin pojkklubb i sommar.
Vem vill ni helst se i United - Grealish eller Maddison? Eller båda?
Källa: Athletic

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Eftersom dom båda är 10:or och våran bästa spelare just nu är en 10:a(Bruno) så fattar jag inte dom hör ryktena riktigt.
  Högerytter och Pogbas ersättare borde vara prio 1 med en anfallare som prio 2.

  1
  4
  1. Det kan vara så att Ole tycker att Bruno borde ta Pogbas plats, dvs i mittfältet och inte framför. Men även det är konstigt för då får inte McT plats om man inte ändrar formation.
   Hur som så tycker jag om Grealish, men jag tar hellre Maddison i så fall.

   0
   17
  2. Bruno bör spela längre ner än som nr 10. Det är inte hans position utan han ska fördela bollar från lägre position, en ”6:a”.
   Är inte en av Grealish/Maddison tvåfotad? Skulle kunna användas på högerytter (om någon nu var tvåfotad). Taktiken har varit, sedan länge, att plocka in alla de bästa brittiska talangerna och bilda en stark grund av just dessa spelare mixat med ”storstjärnor”, så det är inte underligt att man vill ha både Grealish och Maddison.

   4
   22
   1. Roligt hur många dislikes utan att någon har en enda kommentar om vad som är ”fel”. Ni är roliga. Såg också att jag skrev 6:a istället för 8:a. Smarta kommentarer verkar inte tas emot väl här inne.

    1
    11

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen