post image

Tevez: Rooney gav mig en Lamborghini

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Carlos Tevez berättar en anekdot om hur Wayne Rooney gav honom en minst sagt generös present under tiden i Manchester United. 

I kväll är det derby i Manchester och en spelare som representerat båda klubbarna är Carlos Tevez. Han tillbringade två säsonger i United innan han fattade det omåttligt impopulära beslutet att skriva på för City.
I en intervju med ESPN berättar han en anekdot om hur lagkamraterna i United retade honom så pass mycket för bilen han körde att Rooney klev in gav honom sin Lamborghini.
“I Manchester United så kom spelarna till träningarna i en Ferrari eler Lamborghini. Alla, till och med den sämsta spelaren hade en Ferrari. Jag kom dit i Audin som klubben ger en och alla retade mig för det som om det vore en Fiat 600.”

"Jag pratade med Rooney och galen som han är så sa han - Här ta min Lamborghini. Han gav den till mig. Så jag åkte omkring i den. Jag identifierade mig mycket med honom eftersom han kom från ett fattigt område i Liverpool. Han kämpade alltid om bollen som om det vore hans sista - på samma sätt som jag gjorde. Jag såg mig själv i honom."
 
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen