post image

Terry: Han påminner mig om Hazard

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

John Terry säger att Jack Grealish är en enorm talang som går att jämföra med Eden Hazard. 

Jack Grealish har varit mycket starkt länkad med Manchester United under de senaste månaderna och mängder av rapporter har pekat på att han är ett av klubbens primära transfermål för sommaren och att man leder racet om att signa honom från Aston Villa.
Chelsea-legendaren John Terry, numera assisterande manager i Villa, säger att Grealish påminner honom om självaste Eden Hazard.
”Jag tycker han påminner om Joe Cole och Eden Hazard. Han har, precis som Cole, en gudabenådad talang som inte många personer har. Sättet som han bara glider förbi folk – han är snabb, men det vet inte många. Jag tror inte han själv vet hur snabb han är. Han är en enorm talang. Han drog på sig många fouls i Championship och nu i Premier League. Folk vet inte hur de ska få stopp på honom.”
”Man ser ofta spelare utifrån men när man väl kommer till en klubb och man jobbar med spelarna på daglig basis så ser man verkligen hur enormt mycket talang han har. Jack är fenomenal. Det har verkligen varit en fröjd att se honom utvecklas under de senaste två åren. Den här säsongen har han visat hela världen att han är kapabel att spela på den högsta nivån.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen