post image

Ten Hag: Vi slog Arsenal utan Casemiro senast, nu får vi göra det igen

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag påminner om att Manchester United slog Arsenal utan Casemiro i höstas. 

Manchester United hade ingen bra kväll igår. Man kontrollerade matchen mot Crystal Palace, men hade bara en skör 1-0-ledningen i matchens slutskede. Och det straffade sig. Hemmalaget sköt vackert in 1-1 på frispark på stopptid och poängtappet var ett faktum. Dessutom hade Casemiro bara tio minuter från slutsignalen gjort det han inte fick göra – klivit in hårt och dragit på sig ett gult kort, vilket gör att han nu alltså inte får spela mot Arsenal på söndag.

"Det var instinkt. Han gick för bollen" sa Ten Hag om den saken, efter matchen. "Jag tror han missade bollen, men det är också tydligt att det var en potentiellt farlig situation på vår höger. Han ville stoppa det och det var hans reaktion. Som sagt - om vi hade gett mer för att få andra målet hade vi inte hamnat i en sån situation. Förra gången slog vi Arsenal utan Casemiro och nu måste vi göra det igen."

"Det (poängtappet) har nu hänt och det går inte att göra något åt. Jag sa just i omklädningsrummet. "Nu blickar vi framåt. Hämtar energi, blickar mot Arsenal och sätter en ordentlig plan." Spelarna måste se till att vara redo till den matchen för det blir en toppmatch och det är fantastiskt att spela såna matcher. Så det ser vi fram emot."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. United kan inte bara förlita sig på en spelare, vem det än är. Om denne faller bort pga av skada, avstängning eller utvisning så måste de andra kliva fram och fylla luckan. Annars så är laget alldeles för bräckligt. Det ska bli en intressant och rolig match oavsett.

    8
    8

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen