post image

Ten Hag: Vi måste skapa vår egen tur

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger sina kommentarer efter förlusten mot Bayern München. 

United var överraskande starka inledningsvis borta mot Bayern igår kväll, men sedan föll man in i det där mönstret som vi nu sett några gånger – trots visst spelmässigt övertag så släpper man in ett mål och tappar helt sin fokus.

Matchen på Allianz Arena slutade till slut 4-3 och det får väl sägas vara ett resultat som inte riktigt berättar sanningen om matchen – United var under stora delar av matchen utspelade av tyskarna.

Erik ten Hag mötte media efter matchen och pratade om den tuffa situation Manchester United hamnat i:

"Det är det jag menar. Man måste offra i såna situationer och ge allting för att stoppa det. Bara när vi gör det så kommer vi vinna matcher. Som du säger, ja jag är besviken eftersom vi borde hållit oss kvar i matchen. När man gör tre mål mot Bayern så måste man i alla fall ta en poäng."

"Vi är i en period där mycket går emot oss, men vi måste skapa vår egen tur. När man inte kan vara konsekvent med regler och principer då släpper man in mål. Men vi har också spelat mot tre väldigt bra lag de senaste tre matcherna (Arsenal, Brighton och Bayern)"

"Alla matcher är viktiga. Varje match är enorm och som jag sa så måste vi skapa vår egen tur. Ingen kommer att hjälpa oss. Du såg våra första 25 minuter ikväll - där måste vi göra mål och om vi inte gör det så måste vi hålla oss kvar i matchen och inte låta motståndaren göra ett sånt mål. Det handlade inte bara om Ananas misstag för det var redan innan alldeles för lätt för spelaren (Leroy Sane) att komma till det skottet. Man måste vara konsekventa i en sån situation och då kommer man vinna matcher."

"Det vi sett (de senaste matcherna) är en väldigt hög nivå - Arsenal, Brighton och Bayern. Det är topplag men vi har bjudit upp till jämn kamp, men de har vunnit. Vi måste skapa vår egen tur och det har att göra med beslutsamhet. Då skapar vi vår egen tur. Man får det bara inte för ingen kommer ge dig någonting i fotbollen."

Källa: Manutd.com

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen