post image

Ten Hag: Vi är väldigt glada att vi har Jonny Evans i laget

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag pratar om Jonny Evans influens på Manchester United. 

När United signade Jonny Evans på nytt i somras så höjde nog många på ögonbrynen. Den gamle veteranen, som såldes från United 2015, var sannolikt tänkt som sjättevalet på mittbacken men skadeläget i truppen gjorde att han igår fick starta ihop med Victor Lindelöf mot Burnley – men Evans gjorde ingen besviken. Han satte en boll i nät, som tyvärr dömdes bort för offside, och stod sedan för en vacker assist till Bruno Fernandes fina mål. Och han stod för ett generellt mycket starkt framträdande.

Under sin post match-presskonferens pratade Ten Hag om det förvånande beslutet att signa 35-åringen:

"Vi hade problem och just nu går mycket emot oss - skador, beslut - och vi har alla sett exemplen. Vi är väldigt glada att vi har en spelare som Jonny Evans i truppen. Han kommer in, är så lugn, har bra färdigheter och när saker går emot en så måste man ha karaktärer i laget för att vända på det."

"Vi har sett hans influens på träningarna. När vi tog in honom i somras så var det för att träna med U23-laget. Jag sa till Fletcher att ta in honom i förstalaget, för han kanske kunde hjälpa oss. Jag såg redan under försäsongen att vi hade problem med bredd i truppen. Vi beslutade oss för att signa honom eftersom jag kände att han verkligen skulle kunna bidra till truppen och idag såg vi hur viktig han kan vara."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen