post image

Ten Hag välkomnar landslagsuppehållet: ”Ska planera för januarifönstret”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag säger att man kommer använda landslagsuppehållet för viktig planering. 

Det har varit en hackig period för United. Förra veckans match mot Crystal Palace sköts upp pga av drottningens bortgång och helgens match mot Leeds är också uppskjuten, eftersom polisresurser från Manchester måste flyttas till London för drottningens begravning på måndag.

Därefter väntar dessutom ett landslagsuppehåll och Manchester United är inte tillbaka i ligaspelet – eller i spel överhuvudtaget – förrän den 2:a oktober då det är dags för ett högintressant Manchester-derby borta mot City.

 

Erik ten Hag välkomnar dock landslagsuppehållet, som han menar möjliggör för viktig planering och finputsning av strukturerna kring klubben samt planering inför kommande transferfönster.

"Det är väldigt användbart. Vi har många möten, vi måste förbättra strukturerna i och runtomkring klubben. Vi kommer också blicka mot transferfönstren både i januari och nästa sommar för att redan nu göra planer för att förbättra vårt sätt att spela."

"Det blir ju såna perioder ibland, men vi måste vara redo och många spelare ca 90% kommer resa iväg. Men de andra kommer träna ordentligt och förbereda sig väldigt väl. Jag hoppas att alla håller sig friska och hela och återvänder i bra skick."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Innan har det låtit: ”..tappar momentum vid uppskjutna matcher och landslagsuppehåll.”
    Vi har verkligen en manager som vill ta klubben tillbaka dit den hör hemma. Laget har mest betydelse men allting runt om spelarna måste också stämma av – uppgraderas. T ex behöver vi fler scouter i fler delar av världen.

    12
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen