post image

Ten Hag: Vad jag sa till laget efter förlusten

Skriven av: admin
Publicerad 2023-06-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag förklarar vad han sa till Manchester Uniteds spelare efter gårdagens förlust mot Manchester City. 

United förlorade FA Cup-finalen mot Manchester City, men det var ingen överkörning från de blåas sida även om de var de bättre laget. United stod upp bra och hade sina chanser, men slutresultatet skrevs till 2-1 till City efter två mål av Gundogan. Och den generella utvärderingen utifrån förutsättningarna blir väl ändå att United gjort en stark säsong – man vann Ligacupen, man kvalificerade sig för Champions League och var i final i FA Cupen.

"Vi är nedslagna och besvikna såklart, men jag sa till dem att jag är stolt över laget. Vi gjorde väldigt bra ifrån oss och vi släppte in två svaga mål. Men vi var i matchen. Det fanns en väldigt bra anda och väldigt bra organisation. Det var tuffa mål att släppa in. De var svaga och hade gått att undvika."

"När man möter City och knappt släpper till någonting från öppet spel så ska laget ha stor cred, men det är en besvikelse att släppa in såna mål. Laget visade beslutsamhet, karaktär och personlighet. Vi vet att vi har en bit kvar, men det här kommer göra oss bättre. Det var ett test för oss. Vi klarade det inte, men vi kan ta många positiva saker med oss in till nästa säsong."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen