post image

Ten Hag: Onana kommer att resa sig igen

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag tar Andre Onana i försvar efter tavlan mot Bayern München. 

Manchester United har fått en minst sagt tung start på säsongen och Andre Onana har inte haft en lätt start på det redan mycket svåra uppdraget att ersätta David de Gea. Han har varken imponerat eller varit dålig, men under gårdagkvällens match mot Bayern stod han för ett fumligt misstag som ledde till att Bayern tog ledningen och United tappade det momentum man byggt upp under första halvtimmen.

Onana tog efter matchen ansvar för sitt misstag och gav mediaintervjuer där han tog på sig förlusten. Ten Hag tycker att det agerandet tyder på styrka, men poängterar samtidigt att laget måste kunna respondera på misstag och studsa tillbaka:

"Det var bra att han gjorde det, men det handlar om laget. Misstag kommer alltid att hända, men man måste studsa tillbaka som lag. Laget gjorde tre mål och en spelare gjorde det misstaget, men när det hänt så har det hänt. Och vi som laget måste tro på att vi alltid kan studsa tillbaka. Ikväll visade vi det - att man måste stanna i matchen, slåss för sig själva och köra på även om misstag begås."

"Det kommer alltid ske misstag i fotbollen men låt oss inte göra Onanas misstag större än vad det var. Det var inte bara hans fel och i andra halvlek gjorde han fantastiska räddningar för oss och visade vad han kan. Han kommer studsa tillbaka och han är en väldigt viktig spelare."

Källa: Manutd.com

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen