post image

Ten Hag om söndagens derby mot Manchester City

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ser fram emot att ta sig an stadsrivalen på Etihad på söndag. 

På söndag tar sig Manchester United an Manchester City på Etihad i ett glödhett derby och Erik ten Hag höll precis presskonferens inför matchen.

”Jag går in till den här matchen genom att titta på oss själva. Vi är Manchester United och vi vill vinna alla matcher. Målet på söndag är inget annat än det.”

”Vi måste göra vårt bästa och såklart har en bra plan och kunna genomföra den bra. Jag har spelat många derbyn. Jag vet vad det innebär och jag känner till rivaliteten. Jag vet att det är den viktigaste matchen i Manchester.”

Och om Manchester Citys målmaskin Erling Haaland, som tagit Premier League med storm med sina 14 mål på tio matcher (alla sammanhang) säger Ten Hag:

"Vi spelar inte mot Haaland, vi spelar mot Man City. Vi är övertygade om vår egen förmåga. Om vi kan agera som ett lag kan vi slå våra motståndare. Det är den tron vi behöver och vi behöver den än mer på söndag."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Här testas vår defensiv ordentligt. Hoppas den håller! Sen ligger vi på snabba kontringar, möjligen att Rashford är spelklar vilket vore en fördel för oss. EtH gjorde det bra med Ajax i CL mot de bättre lagen, vinst mot City? 🤯🤤

    6
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen