post image

Ten Hag om sin situation i det krisande Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger en kommentar om det allt mer pressade läget. 

Ten Hag har inte haft det lätt sedan han kom till United. Han har varit tvungen att hantera knepiga situationer med Ronaldo, Maguire, Ten Hag, Greenwood och Antony – situationer av olika karaktär. Samtidigt som han försöker förbättra kulturen inom klubben och bygga ett slagkraftigt lag.

Klubben har investerat stora summor i Ten Hags lagbygge, men de sex matcher som spelats den här säsongen har varit allt annat än positiva och utvecklingen går åt fel håll. Man kan delvis peka på den enorma skadelista United har och på turbulensen utanför planen, som en del av förklaringen. Men inte bara. Och under dagens presskonferens fick Ten Hag frågor om rapporter om missnöje i omklädningsrummet och om hur enade alla delar av projektet egentligen är.

Reportern frågade: "Är du oroad över det stora antal "läckor" som kommer ut ur omklädningsrummet just nu? Det har idag förekommit rapporter om att spelare är missnöjda, tex med hur David de Gea hanterades och kritik du ska ha gett dem. Är det oundvikligt när du försöker ändra kulturen i klubben?

"Jag vet inte om det är läckor, men jag känner till deras åsikter. Jag känner mina spelare" svarade Ten Hag.

Så du menar att det inte hänt, fortsatte reportern.

"Alla får säga sitt. Vi är okej med det" svarade Ten Hag.

Är du förvånad över storleken på utmaningen du nu står inför här i United, frågade reportern sedan.

"Så det här är mitt andra år och jag vet att det inte alltid går rakt uppåt. Man kommer ha sina dippar och bli starkare av dem, så länge man håller ihop och det gör vi. Alla är enade - omklädningsrummet, personalen, coacherna, det medicinska teamet. I United slåss vi ihop."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen