post image

Ten Hag om samtalen med United: Inget vi hastat in i

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag förklarar hur det gick till när tackade ja till Manchester United-jobbet. 

Erik ten Hag var hela tiden fansens stora favorit till jobbet som Uniteds nästa manager och i slutändan fick han jobbet före Mauricio Pochettino, som ryktades vara den andra troliga kandidaten. I sommar tillträder Ten Hag och kommer då inleda den stora trupprenoveringen för att forma sitt United och påbörjas den långa – eller korta – resan tillbaka mot toppen.

I en intervju med Voetbal International öppnar han nu upp om samtalen med Manchester United och varför han tackade ja till jobbet.

"Trots att United är en vacker klubb så hade jag aldrig gått med på att bara börja. Jag ville skapa bra arbetsvillkor först, så varje detalj var omhändertagen. Jag vet att United genomgick en väldigt precis procedur. De har scoutat, analyserat, tittat på data, intervjuat folk som jobbat med mig och sedan hade vi flertalet intervjuer. De hastade inte in i det här och det gjorde inte jag heller. Det kändes som en svår men fantastisk utmaning. I United finns något att bygga och något att vinna. Manchester United är ett så stort namn i fotbollens historia."

"Old Trafford kallas inte Theatre of Dreams utan anledning. Det är en klubb med stort skimmer inom den internationella fotbollen. Alla känner till klubbens historia. Givetvis Sir Alex, men också längre tillbaka än så. Deras fantastiska lag i slutet på 50-talet som plötsligt försvann efter flygkraschen. Historien är imponerande, men jag har också researchat nutid och framtid och möjligheterna. Dessa existerar. Även finansiellt. Om man sedan får bra känsla av folket som är där så finns alla faktorer för att ta nästa steg."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen