post image

Ten Hag om Manchester Uniteds jakt på mittfältare

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag pratar om Manchester Uniteds jakt på mittfältare. 

Under dagens presskonferens inför söndagens ligapremiär mot Brighton fick Erik ten Hag flera frågor om Manchester Uniteds mittfält. Bl.a så frågade en journalist om han vore okej med att spela hela säsongen med den befintliga uppsättningen mittfältare, om man inte får in någon ny.

”Jag tror det. Vi gjorde ganska bra ifrån oss där under försäsongen. Jag är övertygad om att vi har ett bra lag och en bra trupp. Vi kan fortfarande förstärka, men laget har visat att de kan spela på en bra nivå.”

En journalist ställde frågan om Frenkie de Jong. Och om det finns backup-alternativ om man inte lyckas ro den affären i hamn.

"Vill vi ha Frenkie? (skratt). "Det handlar om rätt spelare och jag kan inte kommentera en spelare som är under kontrakt med en annan klubb. Man jobbar (i sånt fall) med den nuvarande truppen och utvecklar spelare i den nuvarande truppen. Vi har spelare som presterat väldigt bra i den positionen under försäsongen."

En annan journalist påpekade att det är symptomatisk för United att hamna i långdragna transfersåpor och nämnde att det varit en frustration också för Ten Hags föregångare.

"Det vore en bra situation (att ha slutfört alla affärer) men jag har en trupp och jag är nöjd med den nuvarande truppen. Vi har gjort bra framsteg. Jag är nöjd med värvningarna fram till nu. Man behöver inte vilken spelare som helst. Man behöver rätt spelare och det är det vi jobbar för."

Ten Hag fick sedan återigen frågan om man kommer signa förstärkningar på mittfältet även om man inte kan få exakt det man vill ha.

"Om det inte är rätt spelare, nej. Vi behöver rätt spelare."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen