post image

Ten Hag: Jag har redskapen för att lyckas i Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag förklarar hur hans erfarenheter i Ajax kommer ge honom rätt grund för att lyckas i Manchester United. 

Erik ten Hag har gjort ett imponerade jobb med Ajax sedan han tog över klubben 2017 och enligt honom själv har de erfarenheter han samlat på sig lagt en stark grund för att nu också kunna lyckas i en större klubb, som Manchester United.

”För att vi spelade många matcher i Champions League med Ajax så fick vi möjlighet att mäta oss mot de bästa klubbarna, spelarna och tränarna. Gällande taktik så utmanas man på den högsta nivån. På den nivån har jag lyckats utveckla mig själv väldigt mycket och lärt mig hur jag ska hantera vissa krafter.”

”Hur jag ska hantera vissa processer i United? Och vilken standard och vilka värderingar ska man ha som lag? Allt från att prestera till att se till att spelstilen implementeras ordentligt.”

Och om sin tid i Ajax, säger 52-åringen:

"Jag kan se alla spelare rakt i ögonen, det vet jag. Jag har fattat alla mina beslut med gott samvete. För mig kommer alltid lagets bästa i första hand. Jag väljer de spelare som är bäst lämpade för att leverera och de som ger bäst förutsättningar att vinna. Det kunde knappast ha gått bättre. Eller jag kanske borde vunnit Champions League eller Europa Leauge?"

"Självklart var målet också att vinna Johan Cruijff Schaal och KNVB Cupen den här säsongen. Men är det realistiskt att vinna alla troféer? Ajax är den mest framgångsrika klubben i Holland igen och vi har dominerat ligaspelet i fyra år. Det kan hag vara tillfredsställd med."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen