post image

Ten Hag förkortar spelarnas semester

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i The Mirror så har Erik ten Hag beordrat en tidigarelagt försäsong. 

Hur många spelare ur den befintliga truppen som är kvar till nästa säsong återstår att se, men de som blir kvar kan räkna med en kortare semester än vad man tänkt sig. Detta rapporterar The Mirror, som menar att Ten Hag vill att spelarna är tillbaka redan den 20:e juni istället för den 4:e juli som först var tänkt.

David McDonnell skriver i sin rapport:

”Ten Hag, likt så många andra moderna managers spelar med ett högt presspel, vilket kräver att spelarna är i toppform för att kunna ta de löpningar som krävs och ha den energi som krävs under 90 minuter. Därför känner 52-åringen att Uniteds spelare behöver starta försäsongen två veckor tidigare så att man kan få en flygande start när säsongen börjar den 6:e augusti.”

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Alla tidigare managers efter SAF bär gemensamt en stor del av ansvaret för den dåliga fysik vi ser idag hos spelarna . Dinosauriefilosofier med lågt bolltempo , ingen rörelse samt obefintligt presspel leder till begränsade spelare konditionsmässigt. Finns ju en anledning till att Peps / klopps gubbar är tränade när de varje match (och förmodligen träning ? ) lirar i det tempot de gör.

    6
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen