post image

Ten Hag: Det finns problem som vi måste åtgärda

Skriven av: admin
Publicerad 2023-06-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag medger att Manchester United måste förbättra delar av sitt spel - bl.a målvaktspositionen. 

Manchester United förlorade igår FA Cup-finalen mot City med 2-1 efter två mål från Ilkay Gundogan. Det andra av de två målen kunde De Gea antagligen agerat bättre på – och spanjoren blev än en gång föremål för kritik.

Hans framtid i United är fortsatt osäker och Ten Hag medgav i förra veckan att man fortfarande vill att De Gea förlänger kontraktet, men att han det inte är givet att han är förstamålvakt i fortsättningen. Och efter gårdagens match – när han fick frågan om De Geas insats – medgav han att det finns problem i spelet som måste åtgärdas:

"Vi kan säga såhär - vi är på rätt spår. Men det finns saker i spelet och problem i spelet som vi definitivt måste förbättra om vi vill ta nästa steg och vinna troféer."

"I den här stunden så vill jag inte rikta kritik mot någon för vi har gjort en väldigt bra säsong - inklusive De Gea. Han har gjort en fantastisk säsong. City och vi hade 42 segrar innan idag och idag har de en mer. Så skillnaden sattes idag, så det står klart att vi gjort en fantastisk säsong och det är mer än vad vi kunnat förvänta oss."

"Vi kom 3:a i ligan, vi kvalificerade oss till Champions League, vi vann en trofé och var i en till final så jag är väldigt glad över lagets prestation."

Roy Keane, som kommenterade för BT Sport var mer rakt på sak när han kommenterade spanjoren: "De behöver en ny målvakt och en världsklassanfallare. Jag är trött på att säga det! De Gea är inte tillräckligt bra och han kommer inte vara målvakten som tar United tillbaka till att vinna titlar."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Det är viktigt att göra rätt och i rätt ordning.
  Det behövs först och främst nya ägare, som är villiga och utan problem vara kapabla att investera i uppfräschning och/eller nya faciliteter, inkl Old Trafford och såklart spelarköp som ten Hag utsett. Nya spelare med rätt mentalitet och ryggrad som gör att dessa kreativa spelare som ten Hag kommer vilja behålla gör att dem får ut sin fulla kvalité på planen. Sen behövs det givetvis förstärkning i offensiven i form av ny nr 9, Ramos eller Osimhen röstar jag för sett till kvalité och åldersmässigt. Med rätt ledarskap och tydlig spelidé (som ten Hag verkar ha), så är chansen till snabb acklimatisering större för spelare som kommer utanför PL.
  Blir spännande att se nu vad som händer i sommar. Men ägarbyte hade jag gärna sett tidigare under året, så mer tid hade funnits under sommaren. Nu blir läget istället väldigt oklart och grötigt. Lite typiskt United med andra ord sedan Sir Alex avgång 12/13. Hoppas det blir bra tillslut.

  4
  1
  1. Jag röstar för Harry Kane. Visst han börjar komma upp ålder MEN han håller ändå i 3-4 år till tror jag. Han kom ändå upp 30 mål denna säsongen i ett Tottenham som inte fungerade. Han är en ledare, han är en målskytt och han kan PL. Han har 1 år kvar på sitt kontrakt har jag för mig. Där hade jag lagt mitt fokus. Kane och Declan Rice. Dessa 2 tror jag kommer att ta oss till nästa nivå.

   3
   6
  2. Jasim måste in som ny ägare så vi blir av med råttorna, sedan blir det åka av då ten Hag förhoppningsvis får förstärkning. Inga löften från Jim Ratcliffe, går inte lita på då han gått bakom ryggen på fansen som ville ha bort Glazers.

   90% av spelarna borde vara utbytbara så United kan bli vad ten Hag’s vision är. Menar inte att 90% ska bort, utan bara ett fåtal spelare som borde vara borta från listan som är utbytbara. Ex; Casemiro, Rashford som LW, Shaw m.fl.

   3
   2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen