post image

Telles: Vad vi måste göra för att slå Milan

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alex Telles förklarar vad Manchester United måste göra för att slå AC Milan i kvällens åttondelsfinal mot AC Milan. 

I kväll spelas returen av åttondelsfinalen i Europa League mellan United och Milan. Matchen, som står 1-1 efter förra veckans möte på Old Trafford, spelas på San Siro i Milano och United har väl kanske en liten uppförsbacke eftersom man släppte in den där sena kvitteringen i andra stopptidsminuten.

I en intervju med Manutd.com förklarar Alex Telles vad Manchester United måste göra för att lämna Italien med ett avancemang i bagaget:

"Vår största utmaning blir att göra en fantastisk match, att lyckas tillämpa allt vi tränat på under träningarna i praktiken och fortsätta allt vi gjort under de senaste matcherna. Det kommer inte bli lätt. Milan är ett väldigt bra lag och de spelar väldigt bra. Vår största utmaning blir att jobba hårt redan från början hela vägen till slutet av matchen, att följa Oles instruktioner noggrant. Gör vi det kommer vi definitivt att resa från Milano med ett positivt resultat."

"Jag tror de kvalitéer vi kommer behöva är samma kvalitéer som vi visat. Ingen förändring mot vad vi hittills gjort - spela ihop, enade och att alla spelare vet om sin roll i laget. Jag tror det viktigaste är att hjälpa sina lagkamrater i alla situationer. Om en lagkamrat har det tufft så kommer vi lyfta honom så vi kan få ett bra resultat. Och att spela utan rädsla, spela som vi alltid gjort, röra bollen så snabbt som möjligt. Då är jag säker på att vi kommer få ett mål."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen