post image

Telles: Jag känner mig starkare nu än tidigare

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alex Telles säger att han känner sig starkare än tidigare, både fysiskt och mentalt. 

Telles skadade sig under försäsongen och har precis återvänt till träning för Manchester United efter en längre rehabilitering. I en intervju med Manutd.com säger han att han känner sig starkare än någonsin och redo att komma tillbaka och ge allt.

”Jag känner mig bra. Saker händer i fotbollen. Jag var ju inte glad över skadan, men jag tog tillfället i akt att jobba hårdare. Jag känner mig bättre nu än tidigare. Jag känner mig bättre förberedd och starkare – fysiskt och mentalt. Jag är mycket bättre nu och väldigt glad över att vara tillbaka. När jag än får chansen att spela så kommer jag att ge allt för Manchester United.”

I morgon ställs United mot West Ham igen, bara tre dagar efter söndagens tuffa match på London Stadium. Morgondagens match spelas på Old Trafford och sammantaget är Ligacupen.

"Förberedelserna kommer vara desamma" säger Telles. "Det är inför våra hemmafans på Old Trafford, men jag tror matchen kommer bli väldigt tuff. Det kommer bli en svår match, men vi kommer att vara redo. Efter matchen mot West Ham så känner jag att vi är bättre förbereda och vi vill såklart vinna och spela så bra vi kan för att gå vidare."

Källa: Manutd.com

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen