post image

Telegraph: United planerar bud på Cody Gakpo

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Jason Burt så planerar United att gå vidare med sitt intresse i Cody Gakpo. 

Det är ett trögt transferfönster för Manchester United. Tio år av motgångar och ingen Champions Leauge-fotboll i kombination med ett spännande, men ändå osäkert sportsligt projekt har gjort att man inte längre är en given destination för de bästa spelarna. I vissa fall till och med en otänkbar destination.

Uniteds ledning tycks ha väldigt svårt att leverera de transfermål Erik ten Hag vill ha. Antony är för dyr, De Jong vill inte komma. Eller är fast i en tvist med Barcelona. Eller nåt. Erling Haaland valde City, Darwin Nunez valde Liverpool, Benjamin Sesko valde RB Leipzig. United måste ha anfallskraft och får nu gå på reservplanerna.

Marko Arnautovic tycks ha varit en sådan backupplan, men United lämnade affären när det blev ramaskri bland fansen på sociala medier - mer negativt fan-engagement är det sista United behöver och det verkar man ha insett.

Cody Gakpo då. United har länkats med PSV-anfallaren och enligt Jason Burt på The Telegraph så planerar man ett bud. Det är dock inte troligt att PSV kommer fatta beslut om 23-åringen innan man spelat klart kvalspelet till Champions League och vet om man kommer i spela i turneringen eller ej.

Enligt en rapport från The Independents Manchester United-korrespondent Mark Critchley så är United intresse i Gakpo allmänt känt, men man ska ännu inte tagit kontakt varken med PSV eller spelarens representanter.

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen